Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün SEAT'ına ne yaptın ?

Boya koruma hare giderici ve boya koruma işlerine başlıyoruz düşünen arkadaşlar olursa yardımcı olurum piyasada verilen fiyatın cok altına mükembel içcilik ve mazeme ile mükembel sonuç 5yıl garantili
scw dostarım komle SERAMİK KAPLAMASI düşünen olursa benimle itibata gecebilr.. UYGULANIYOIMG-20160226-WA0009.jpeg
IMG-20160226-WA0009.jpeg
[doublepost=1456491231,1456479491][/doublepost]İŞLEMLER DEVAM EDİYO SERAMİK KAPLAMA DSC_0929.JPG

Boya koruma hare giderici ve boya koruma işlerine başlıyoruz düşünen arkadaşlar olursa yardımcı olurum piyasada verilen fiyatın cok altına mükembel içcilik ve mazeme ile mükembel sonuç 5yıl garantili
scw dostarım komle SERAMİK KAPLAMASI düşünen olursa benimle itibata gecebilr.. UYGULANIYOEkli dosyayı görüntüle 11540
Ekli dosyayı görüntüle 11540
[doublepost=1456491231,1456479491][/doublepost]İŞLEMLER DEVAM EDİYO SERAMİK KAPLAMA Ekli dosyayı görüntüle 11541
Kaç saat sürüyor yada kaç gün birde maliyet nedir

@Mahmut toy yapılacak işleme göre degişiyor işlemler ne yaptırmayı düşünuyorsuz bilgi verin yardıcım olalım size
Kom
Komple seramik kaplama
Komple seramik kaplama 1250 tl
Motor temizleme motor koruma Pasta Cila: Buharlı expres temizlik (araç içi temizlenir koltuklar buharla silinir. Klima kanalları dezenfekte edilir) SCW DOSTLARIMIZA Hediye .
.Seramik kaplamamız Amerikan nasa ürünü car pro olup 5 yıl garantilidir
Dışarıda aynı hizmeti seramik kaplama adı altında nano ürünlerle daha ucuz hatta yarı fiyatına yapılmaktadır ama ömrü olmayan sadece adı seramik olan ürünlerdir herzaman kalitenin bir değeri bedeli vardır.
Ayrıca beğenmediğiniz işten kesinlikle ücret almıyoruz ..
RANDEVU İÇİN 0532 242 08 27 bana ulaşmanız yeterli

Az önce kargodan @memet_one abimin yolladığı scw stickerlarımı aldım ve uyguladım arka cam hafiften eğimli oldu sabahı bekleyemediğim için :D bi an önce yapayım dedim :D tabi ŞANLI TÜRK BAYRAĞIMIZI ekleyemedim malum yer olarak sıkıntı :(

Ekli dosyalar

• IMG_1278.JPG
    IMG_1278.JPG
    1.1 MB · Görüntüleme: 58
  • IMG_1279.JPG
    IMG_1279.JPG
    955.1 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_1281.JPG
    IMG_1281.JPG
    1.2 MB · Görüntüleme: 61
Geri
Üst Alt