Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün SEAT'ına ne yaptın ?

geçen hafta yaptığım uygulamaların resimlerini yeni çekebildim malum görev yoğun çalışıyoruz plakalar bagaj çıtası cam altı çıtalar ve aracımın banyo yapmış hali :D IMG_1090.JPG IMG_1089.JPG IMG_1088.JPG

abi baktım buralarada pek güvenemedim işin açığı daha önce burda herhangi bir işlem yapan arkadaşım da yok yani referans olsa gidecem o yüzden yok dedim :D
referans bizleriz.aracını cok seven müşterinin, aracına farklı muamele yapar sanayi ustalarımız.gidip görmek konuşmak lazım.bu tür kucuk tatlı göçükler kolay işler cabucak hallolur.birileri gidecekki referans olsun.herkes referans beklerse kim gidecek :D iş diyarbakır olunca haliyle bilen yok. 100 lira maliyeti var

referans bizleriz.aracını cok seven müşterinin, aracına farklı muamele yapar sanayi ustalarımız.gidip görmek konuşmak lazım.bu tür kucuk tatlı göçükler kolay işler cabucak hallolur.birileri gidecekki referans olsun.herkes referans beklerse kim gidecek :D iş diyarbakır olunca haliyle bilen yok. 100 lira maliyeti var
o zaman göçük timini araştırayım biraz ilk fırsatta yaptırayım :D bide korkum acaba boya atar mı atmaz mı yani göçüğü düzeltirken boya pat diye kalkarsa korkum var :D ilk göz ağrım olunca inan kıyamıyorum abi :D

o zaman göçük timini araştırayım biraz ilk fırsatta yaptırayım :D bide korkum acaba boya atar mı atmaz mı yani göçüğü düzeltirken boya pat diye kalkarsa korkum var :D ilk göz ağrım olunca inan kıyamıyorum abi :D
boya kalkmaz yağlı boyamı bu :) döşeme sökülecek,vakkumla tutturulup çekişleyerek vakkum cekecek inan sen bile şaşırırsın hiçbişi olmamış gibi.....hayırlısı olsun

boya kalkmaz yağlı boyamı bu :) döşeme sökülecek,vakkumla tutturulup çekişleyerek vakkum cekecek inan sen bile şaşırırsın hiçbişi olmamış gibi.....hayırlısı olsun
Sizlerin bu şekilde açıklamaları insanı gerçekten rahatlatıyor. ilk fırsatta halledip resimlerini yollayacağım abi :D İyi ki SCWliyim sizleri seviyorum ve bu güzel bilgilerinizden dolayı teşekkür ediyorum

Geri
Üst Alt