Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bak senle aynı fikirde değiliz bir daha seat tercihi konusunda. şimdi 200hp güçlerde modeli yüksek donanımı bizimkilerle eş olan modelleri hem fiyat hem işletme masrafları olarak bi karşılaştır istersen. Opel 1,6cc 180hp full donanımlı aracını 60bin küsüre satıyor, senin altındaki aracın en üst modeli ile arasında 10bin kadar fark var, bir altındaki modelle fiyatlar epeyce bir yaklaşık. şimdi sadece bu açıdan bak, leon FR mı yoksa Opel Astra mı?

Ben bu kadar beğendiğim bir tasarım ve edindiğim bu çevreden sonra başka markalara bakmanın çok doğru olacağını şu an için sanmıyorum.

abi ulkemizde pek iyi gozle bakılmıyor diye oyle dedim ben. Pazarlama dersi hocası bile (kadın 50 yaşında) otomobil pazarını çizdi tahtaya. en tepede bmw ortalarda vw fiat vs altında seat altında tata,chery filan.. Hocaya ayıp oluyor hocam dedim kadın grafikteki yerini biraz daha yukseltti. Yani dışardaki adama araban ne dediği zaman Seat desen anlamıyor bile. Motor desen ayrı. Aman ne biliyim boşwer konuyu kirlettim yeterince zaten. Biz seninle uzun uzun konuşuruz sevgili Faruk abim:)

abi ulkemizde pek iyi gozle bakılmıyor diye oyle dedim ben. Pazarlama dersi hocası bile (kadın 50 yaşında) otomobil pazarını çizdi tahtaya. en tepede bmw ortalarda vw fiat vs altında seat altında tata,chery filan.. Hocaya ayıp oluyor hocam dedim kadın grafikteki yerini biraz daha yukseltti. Yani dışardaki adama araban ne dediği zaman Seat desen anlamıyor bile. Motor desen ayrı. Aman ne biliyim boşwer konuyu kirlettim yeterince zaten. Biz seninle uzun uzun konuşuruz sevgili Faruk abim:)

onlar markayı tanımadıkları için oluyor :)

biz toledoyu aldığımızda türkiyede seat adını bilen bile sayılıydı seat dediğim zaman öyle bir markamı var diyen oluyordu.

sislerden biri mantarladı sis bekliyorum...

marşpiyellerin tekrar boyanmasına gerek kalmadan silikonlar temizlendi 2 gün önce..

dün eskişehir ziebartın yeni yerine uğramıştım. (benim sokağın başına taşındılar:D)
müşterileri için özel şampuanları ile ücretsiz iç dış yıkama yapıyorlarmış dedim kaçarmı bu fırsat yıka :) bir güzel iç dış ellerinden geldiği kadar detaylı yıkadılar. :) beyaz martı hiç o kadar iyi temizlenmemişti.

jant bakmaya gittim çok hoş bi jant beğendim şimdi para biriktiriyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt