Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geldiğin gibi gitmezsen fena olmaz ama Şemun bi sefer de..

240 beygiri zaptetmek kolaymı Yiğit, birini tutsan diğeri kaçar bulamazsın sen onu öyle aynı yerde :D:D:D

hala 240hp kullandığı hata Faruk abi.. :D :D

gerçi kullansın ya bak lip de alacakmış arabama ahaeuehehe.. :D :D

300 beygiri sulamak 240a göre daha maliyetli, Şemun doğrusunu yapıyor boşver.

çıkma al bi güzel boyat sıfır gibi olur. Boyacıyla ilgili sorunun varsa onu da uygun bi şekilde hallederiz. Sen çıkma jantları biraz daha bastırıp ucuza almaya çalış 1300 diyene 800den aç kapıyı 1000e bitir işi.
Abi aslında doğruyu söylemek gerekirse yani ocağımıza incir ağacı dikecek bu leon. Jantlar çıkmacıda olduğu parayı için peşin istiyormuş. Taksit olmayınca kötü yani.

300 beygiri sulamak 240a göre daha maliyetli, Şemun doğrusunu yapıyor boşver.

faruk abım su anda pıyasada 240 hp kac tane cupra var sence? valla ben stock kullanma taraftarıyım senın dedıgın gıbı... yıgıtcıgıme kalsa 500 hp yapar... ama yawstan aksesuarları cogaltıyorum...

---------- Post added at 22:05 ---------- Previous post was at 22:04 ----------

tamam ama bu sefer de öğlen gidersin bişi fark etmez ki.. :D :D

yok sabah yorganla gelcem kıvrılcam oraya.... fınaller hayırlısıyla bıtsın ordayım:)

Şemun'um 2032'de bile satmaya karar verirseniz ilk beni arıyosun anlaştığımız gibi..hatırlatıyım dedim yine..herhalde 23542345. oldu ama olsun.. :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt