Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün anadolu sigortadan aldım teklifi de biraz tuzlu geldi. son 4 kez ordan yaptırdım sorun yaşamadım ama bu tuzu biraz azaltmaları lazım yoksa Garantiye yamulacam sanki o daha uygun.

kesinlikle Axa Faruk abi..
benim de yakında bitcek yine Axa yine Axa..yarın vakit bulursan fiyat alalım istersen Erya'dan abim..

Hülya ile konuştum en mantıklı fiyatı Garanti bankası ile birlikte çalışan bi firmayı önerdi. Anadolu sigortadaki fiyatları ona yaklaştırırsam anadolu güzel, olmadı bakacaz yine. Bu hafta yoğunum biraz söz vermeyim Yiğit, yarın eldeki işin bitmesi lazım çarşamba Libya ve Afganistan ihalesi toplantısı var perşembe Derince'de gümrük müdürlüğünden müfettişler muhtemelen de cuma Antalya hava ikmal... işe boğacam bunları iyice nefes aldırtmayacam sonrada zam talebinde şimdikinin 3 katını isteyecem vermezlerse de anında basacam istifayı :D:D:D

Hülya ile konuştum en mantıklı fiyatı Garanti bankası ile birlikte çalışan bi firmayı önerdi. Anadolu sigortadaki fiyatları ona yaklaştırırsam anadolu güzel, olmadı bakacaz yine. Bu hafta yoğunum biraz söz vermeyim Yiğit, yarın eldeki işin bitmesi lazım çarşamba Libya ve Afganistan ihalesi toplantısı var perşembe Derince'de gümrük müdürlüğünden müfettişler muhtemelen de cuma Antalya hava ikmal... işe boğacam bunları iyice nefes aldırtmayacam sonrada zam talebinde şimdikinin 3 katını isteyecem vermezlerse de anında basacam istifayı :D:D:D

kaskomu yapacaksın abi?

sigortacı arkadaşım 4 senedir onla çalışıyom ev araba alayı onda. ama çok mantıklı bir seçenek gelirse nikahlı değiliz tabiki önce bütçemizi düşünecez Emre.

abim yıllardır kaç defa kasko yaptırdın kim bilir Faruk abim ama yaptırırken kazalarda hasarsızlık kaçar kaçar iniyo yoksa sıfırlanıyo mu büyük bi kazada karşı tarafa trafik sigortasının yetmediği yerlerde ne kadar para veriyo vs. gibi şeyler de çok önemli bildiğin gibi abim..

Yiğit çok iyi biliyorum diyemem tabiki ama araç değeri belli aksesuarlar belli ortaya çıkan fiyat belli. Geriye verilecek primlerden falan kısılırsa fiyat düşebiliyor yada araç değeri düşüyor. yada full kaskodan bişey çıkartırsan da düşüyor. En iyisi ile en ucuzu arasında 300TL var oda 150 lot ışıklar ediyor paşa :D:D:D

Yiğit çok iyi biliyorum diyemem tabiki ama araç değeri belli aksesuarlar belli ortaya çıkan fiyat belli. Geriye verilecek primlerden falan kısılırsa fiyat düşebiliyor yada araç değeri düşüyor. yada full kaskodan bişey çıkartırsan da düşüyor. En iyisi ile en ucuzu arasında 300TL var oda 150 lot ışıklar ediyor paşa :D:D:D

:D :D

abim taksitle verirken pıtır pıtır primi taksit başına en fazla 30Lira fark eder ama ucunda meteor düşse, sel olsa tank ezse parasını almak Veyron'a çarpıp hacize uğramamak var..

Anadolu sigrtaya baskı yaptırıp değeri uyguna getirecem Yiğit sanırım en doğrusu bu olacak gibi.

Anadolu sigrtaya baskı yaptırıp değeri uyguna getirecem Yiğit sanırım en doğrusu bu olacak gibi.

abim Anadolu'da mesela bildiğim bi kaç fark Axa'ya göre onda kötü olan..

hasarsızlık %15'erlik dilimler düşüyo en iyi ihtimalle..
ve diğer ve en önemlisi Anadolu çıkma parçalar kullandırtmaya başlamış haberin olsun..top secret bilgi sana.. :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt