Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yarın bankadaki işleri savuşturabilirsem Leona alternatif bisikleti almaya gidecem. Hafta sonu karbondioksit yerine yağ yakacam :D:D:D

jant konusunda bence temizse 700 Lira az verip 2.el al derim Hakan..
aradaki farkla arabana farklı şeyler de yapabilirsin böylece..bana kalsa o paralara farklı bi jant derim ama sen Cupra jantı istiyosun..

Şemun'um 2032'de bile satmaya karar verirseniz ilk beni arıyosun anlaştığımız gibi..hatırlatıyım dedim yine..herhalde 23542345. oldu ama olsun.. :D :D

yıgıtcım umarım benımkınden temızıne kavusurussun :D:D yıgıt aracı takas edelım ama motorumu alırım:)

ahahaaueheh peki.. :D

bu arada nazar değmesin kazasız belasız Şemun'um..

sagol yıgıt hepımıze kazasız surusler...

---------- Post added at 22:14 ---------- Previous post was at 22:13 ----------

Valla bir jantlar bir farlar kaldı. Onlarda olunca dışından kimse diyemez ki bu araba cupra değil.

hakan makyajlı kasa cupranın beyaz 19 jantları var felaket duruyor ama dogus ne kadar ıster bılmem...

jant konusunda bence temizse 700 Lira az verip 2.el al derim Hakan..
aradaki farkla arabana farklı şeyler de yapabilirsin böylece..bana kalsa o paralara farklı bi jant derim ama sen Cupra jantı istiyosun..
Yiğit abi aslında alınabilir fakat adam peşin istiyormuş. Ve şu anda peşin para vermemiz çok zor.

o zaman acele ediceksen taksitle sıfır almaktan başka bi seçenek kalmıyo..

Haklısın yiğit abi. Safi zarar araba ya şu leon. Ama değer onun şekline herşey. Tüm gözlerin üzerimde olması paha biçilemez.

hakan fazla zarar degıl sonucta seklı olan bı arac ve aracı satacagın zaman bu aldıgın parcalrı alacak cok kısı bu bulursun aracınıda eskı halıne cevırıp satarsın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt