Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakan fazla zarar degıl sonucta seklı olan bı arac ve aracı satacagın zaman bu aldıgın parcalrı alacak cok kısı bu bulursun aracınıda eskı halıne cevırıp satarsın...
Evet haklısınız. 4-5 sene binicem inşallah allah izin verirse. Çünkü bunu satsak kafamızda başka bu kadar yakışıklı bir araç yok malesef.

ben yine benzin aldım...başka bişey yapmaya fırsatım olmuyor maalesef:))

bugün arka tamponu erya'ya bıraktım bi güzel boyası yapılacak.2 gün tamponsuz evde yatacak arabam.

Şans eseri bi sürü üye arkadaşlarımızla tanıştım.Az da olsa güzel vakit geçirdim.

615 kmde benzin ışığı yandı sinir oldum bugün fazla basmışım 20 30 km sonra yanması gerekirdi :D

ben de 2 gündür basmamak için kendimi tırmalıyorum en son 100km ortalaması 4.3Lt 'ye kadar düştü.

Bugün biraz dolaştım yeni hali ile. İnanılmaz keyif aldım gerçekten. Bu kadar dikkat çekeceğini düşünmüyordum. Tüm gözler üzerindeydi. Nazar değmesin.

hava filtresini temizledim,motoru yıkadım,içini süpürdüm bi güzelde sütle parlattım:)

hakancım imkan varsa birkan akıt. ne olur ne olmaz.
Evt haklısınız fakat biraz içeri girdik. Durum biraz düzelince inşallah düşünüyoruz.

---------- Post added at 19:51 ---------- Previous post was at 19:49 ----------

frenlerden de anlaşılıyor ;) Yani ben ilk frenlere bakarım genelde bu tarz işlemlerde :)
Fren işine de girersek bir sürü iş çıkar. Komple fren sisteminin değişmesi gerekir. O da pek mantıklı gelmiyor. Dışından anlaşılmasında o önemli benim için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt