Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi benim arac sport up oldugu icin -5 ler ile cok sertti dan dun gidiyodu... Cukurdan gecince icim aciyordu resmen

Su anda yoldaki ardi ardina tirtiklarda arac ziplamiyor sallanmiyor ..yola enlemesine yerlestirilen dik ve yuksek reflektorlu metal uyaricilarda eskiden koltugumdan zipliyordum su anda hafif ziplatiyor
Yola enlemsine yerlestirilen asfalt dokerek olusturulan kisa tumseklerden hic birsey yokmmus gibi geciyor

Ki su An hafif sert ayarda..daha da yumusatabilrim ama yol tutusundan odun vermek istemiyorum...
Cocuk var konforlu gidiyim diyorsan al en yumusak ayarda kullan derim memnun kalirsin

güzel günlerde kullan sabırsız olmamın cezası bu galiba koni istedim parayı verdim yarın dedi depoda var yarın gelir dedi..çıktım dükktandan o gün olacak ya olmalı ya..almadan gittim..şimdi okuyunca üzüldüm kendi adıma tabi..

ben kol dayama taktırmak ıstıyorum fakat pahalı bıraz.sizin fıyat hakkında onerecegınız bır fırma varmı daha ucuza takar dedıgınız?

Dizellerdeki menzili görünce biraz daha soğudum :( Pazartesi sabahtan itibaren sadece pazarları çevirecem kontagi.

Ankarada ve otobandaki sabit radarları görünce tüm performans istegim kırıldı yok oldu. Cok yakında her yere koyarlar bunu. Kazaların önlenmesi için iyi bir uygulama ama uzun yol daha da çekilmez olacak artık.

Abi benim arac sport up oldugu icin -5 ler ile cok sertti dan dun gidiyodu... Cukurdan gecince icim aciyordu resmen

Su anda yoldaki ardi ardina tirtiklarda arac ziplamiyor sallanmiyor ..yola enlemesine yerlestirilen dik ve yuksek reflektorlu metal uyaricilarda eskiden koltugumdan zipliyordum su anda hafif ziplatiyor
Yola enlemsine yerlestirilen asfalt dokerek olusturulan kisa tumseklerden hic birsey yokmmus gibi geciyor

Ki su An hafif sert ayarda..daha da yumusatabilrim ama yol tutusundan odun vermek istemiyorum...
Cocuk var konforlu gidiyim diyorsan al en yumusak ayarda kullan derim memnun kalirsin

kardeşim hyrlı olsun, bende bu yay jant lastik işine girmek istiyorum. o yüzden amortisör de gerekeblr :) ne kadara taktırdın sen?

amortisör

kardeşim hyrlı olsun, bende bu yay jant lastik işine girmek istiyorum. o yüzden amortisör de gerekeblr :) ne kadara taktırdın sen?

Dizellerdeki menzili görünce biraz daha soğudum :( Pazartesi sabahtan itibaren sadece pazarları çevirecem kontagi.

Ankarada ve otobandaki sabit radarları görünce tüm performans istegim kırıldı yok oldu. Cok yakında her yere koyarlar bunu. Kazaların önlenmesi için iyi bir uygulama ama uzun yol daha da çekilmez olacak artık.

abicim otobandaki sabit radarları nereye koyuyorlar peki? hep sabit bir araç mı oluyor, bir direk üzerinde mi kamera oluyor nasıl bir şey bu?

O kadar da kotu degil be Faruk..

Ben de bugun bir meguiars yapayim aciksa bakirkoyde...

Sabit radarlar kamerali oluyor her seride denk gelecek sekilde konumlandirilmis. İstanbulda bir ornegi Bakırköy'den Florya yönüne sahilden giderken görebilirsiniz. Ankaralı alışmış bu ise, millet topyekün 60la gidiyorsa radar var demek, oncesinde tabela da var zaten farketmemek imkansız.

Kaan kötü değil ama iyi de değil malesef.

ikinci el aldım..
500 e aldım.
125 e taktırdım.
tavsiye ederim...benim orjinal 17" vardı. -3 ile kullanıyordum..fena değildi ama yine konforlu değildi..
18" e geçtim ve -3le kullandım bir süre..konfor kalmadı... -5 e geçtim yine aynı..konfor yoktu..
şimdi koni spor amortisörlere geçtim huzuru buldum resmen.
resmen arabamdan soğumuş artık hiç kullanmak istemezken , şu anda işten çıkayım da bir an önce kullanayım diye can atıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt