Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sağ aynayı kırdım. bir ara ilgilenirim şimdilik yapıştırılmış birşekilde dursun

Biraz önce Meguiars'da iç dış bayramlık bıcı bıcısını yaptı...:) (adamlara helal olsun,tek kelimeyle kusursuz yapıyolar işlerini)

Karnını tıka basa doyurdum...Şimdi garajında bayramı bekliyor...:D

tam bakım ücreti ne kdar peki? sen sadece iç dış temizlik mi yaptırdın? ondan ne kdar alıyorlar?

Koni spor amortisorleri takildi...cok konforlu oldu yeniden asik oldum arabama :)

ne farklar oldu yazarsan memnun olurum hayırlı olsun volkan

Abi benim arac sport up oldugu icin -5 ler ile cok sertti dan dun gidiyodu... Cukurdan gecince icim aciyordu resmen

Su anda yoldaki ardi ardina tirtiklarda arac ziplamiyor sallanmiyor ..yola enlemesine yerlestirilen dik ve yuksek reflektorlu metal uyaricilarda eskiden koltugumdan zipliyordum su anda hafif ziplatiyor
Yola enlemsine yerlestirilen asfalt dokerek olusturulan kisa tumseklerden hic birsey yokmmus gibi geciyor

Ki su An hafif sert ayarda..daha da yumusatabilrim ama yol tutusundan odun vermek istemiyorum...
Cocuk var konforlu gidiyim diyorsan al en yumusak ayarda kullan derim memnun kalirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt