Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bilmiyorum hiç alıp incelemedim ama uyanı vardır..

ben bızımkılere goresı yok dıye bılıyorum chargerlıturboluların ve ikibin tfsiların sanırm var

yerine oturuyosa fark eden neymiş ki 160'lıkla öğrendiğin yere sorsaydın Ömer..

Bor power işe yarıyor mu...?

Bu ara Seat'ıma gezmekten başka bişey yapamıyorum...

Daha önce opel aracımda kullanmıştım işe yaramıştı lakin çok göz alıcı bir yararı yoktu ama sesi azalttı ve biraz yakıtı düşürmüştü.Yalnız o araç benzinliydi.Şimdi bu araçta bakacağım ne olacak bakacağım uzun yola çıkacağım testini yapmış olurum.

xx

yıkandı parladı sonra gezmeler başlayacak artık

Biraz önce Meguiars'da iç dış bayramlık bıcı bıcısını yaptı...:) (adamlara helal olsun,tek kelimeyle kusursuz yapıyolar işlerini)

Karnını tıka basa doyurdum...Şimdi garajında bayramı bekliyor...:D

bugün meguiars cila bakımı iç dış temizliği yapıldı, pırıl pırıl oldu... app plakaları geldi ama bayramdan sonra takıcam , yavaş yavaş güzelleşiyoruz. :)

4 jantınıda yamulttum :D bu jantlara veriğim parayla bi leon daha alırdım heralde...ben bu karayollarının ..... KAAAAA :D:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt