Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ikinci el aldım..
500 e aldım.
125 e taktırdım.
tavsiye ederim...benim orjinal 17" vardı. -3 ile kullanıyordum..fena değildi ama yine konforlu değildi..
18" e geçtim ve -3le kullandım bir süre..konfor kalmadı... -5 e geçtim yine aynı..konfor yoktu..
şimdi koni spor amortisörlere geçtim huzuru buldum resmen.
resmen arabamdan soğumuş artık hiç kullanmak istemezken , şu anda işten çıkayım da bir an önce kullanayım diye can atıyorum.

hmm hyrlı uğurlu olsun işllh :) hiç 17 jant ibiza yada cordobaya bindin mi peki? --> sendeki spor amortisözsüz eski konforsuzlukla karşılaştırabilir misin? :)

bindim ama dikkat etmediğim için yanlış bilgi vermeyeyim.

dün lastigimizin yarılması ile bugün sabah tüm lastiklerimizi mıchelın pilot sport3 ile sıfırladık :) daha sonra tampondaki on alt ızgaralar söküldü piyono black boyamaya bırakıldı carsamba cıkıcak plakalarla birlikte ;)

dun forumda gezerken bı arkadas hava fıltresının kapagını ac cuf cuff gez dıe bı yazı yazmıstı..dogukan özgur ve ben oglende bır yemege gıttık donuste konuyu actım ve bırden noldugunu anlamadan arabamın hava fıltresı kapagı acıldı ve cok asırı ses cıkmasada cok guzel oldu fakat ekonomık kullanım olmuyor arabada o sesı duymak ıcın sureklı gaza bas cek :D

Bak doguda mesaj atti simdi oda yapmis
Cildircak benzin gostergesi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt