Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakan arabanın her yerini düzeltip boyattırmışın abicim..
tamponların vs. gelicek onu biliyoruz da babana biraz pahalıya mı patlıyosun yoksa sen ya..yazık günah adamcağıza.. :) :)

ben hayatımda görmedim çocuğunun arabası için bu kadar koşturan bi baba..
hakkaten seviliyosun belli..

Hakan arabanın her yerini düzeltip boyattırmışın abicim..
tamponların vs. gelicek onu biliyoruz da babana biraz pahalıya mı patlıyosun yoksa sen ya..yazık günah adamcağıza.. :) :)

ben hayatımda görmedim çocuğunun arabası için bu kadar koşturan bi baba..
hakkaten seviliyosun belli..
Gerçekten babam bir tanedir. Beni hiç kırmaz saolsun tabi bende onu hiç kırmam. Aracı zaten yeni aldık dedik cupra yapalım sonra zaten yapacak birşeyi kalmıyor. Uzun süre temiz temiz bineriz. Evet tamponlar biraz pahalıya patlıcak fakat yavaş yavaş ödenir dedik girdik bu yola bakalım hayırlısı artık.

Yıkanıyor....Mis gibi olacak bu ara içi çok kirlenmişti...........

Gerçekten babam bir tanedir. Beni hiç kırmaz saolsun tabi bende onu hiç kırmam. Aracı zaten yeni aldık dedik cupra yapalım sonra zaten yapacak birşeyi kalmıyor. Uzun süre temiz temiz bineriz. Evet tamponlar biraz pahalıya patlıcak fakat yavaş yavaş ödenir dedik girdik bu yola bakalım hayırlısı artık.

anladım Hakan'ım dediğin doğru tabii..
Allah güzel günlerde kullanmak nasip etsin gerisi önemli değil zaten..

gösterge kaplamalarım sağolsun Can kardeşim tarafından alındı, en yakın zamanda arabama takacağız...

tekrar teşekkür ederim Can'ım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt