Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahahaha ne bilim abicim etli sütlüye karışan bi çocuk değil kendi halinde kötü bişi demedim ki olabilir sonuçta herkes farklı yaşıyo hayatı.. :D :D

bugün şehiriçi hiç yapmadığım kadar yol yaptım. yaklaşık 70 km falan galiba. İyi hoş.. Karnı acıkmış, bu depoda benzin yakmak için elimden geleni ardıma koymadığım için de 31.6 kuruş yakmış.. Ona da eyvallah.. Ama eve gelirken sileceği 1. kademeye "fasılalı" moda alınca duydum tık tık hoşuma gitmedi. Sanki bi anahtar silecek motoruna giden elektriği açıyor ve kapatıyor. evdeki anahtarlara basar gibi. Çıt ...... çıt. sigortalar nerede bizim araçlarda? Sesin geldiği yere bakayım dedim ama gece karanlığı..

Sinan nerdeyse bütün araçlarda o ses olur..
sen yeni duymuşsun sadece.. :)

bana hiç denk gelmedi o zaman :S :S ilk defa böyle bişey duydum ve hiç hoşuma gitmedi. Sende de var mı ses Yiğitcm?

bana hiç denk gelmedi o zaman :S :S ilk defa böyle bişey duydum ve hiç hoşuma gitmedi. Sende de var mı ses Yiğitcm?

o ses leonlarda var sinan.arka silecegı calıştırınca bende rahatca duyabılıyorum sesi.tık tık diye geliyor direksıyonun altından bı yerden..başka fonksıyonlar çalışınca da o ses gelıyor.

sinan o duyduğun ses çok normal kardeşim, hatta benim transitte nerdeyse müzik son sesteyken bile duyuluo :D

Cumartesi sabahtan beri yerinden kıpırdamıyor. Muhtemelen bugün de kıpırdamaz gibi geliyor bana. Bi ara motorunu çalıştırabilirim ama ısınsın biraz. Her tarafta kar var.

o ses leonlarda var sinan.arka silecegı calıştırınca bende rahatca duyabılıyorum sesi.tık tık diye geliyor direksıyonun altından bı yerden..başka fonksıyonlar çalışınca da o ses gelıyor.

sinan o duyduğun ses çok normal kardeşim, hatta benim transitte nerdeyse müzik son sesteyken bile duyuluo :D

var var Sinan rahat ol.. :)

teşekkürler :) :) rahatladım şimdi. daha geçenlerde de supercharger'ı var sanıyordu dedim heralde olmadığını fark edince üzüldü bozdu kendini :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt