Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olm arabayı yapıştırmışın yere sonra Eryanın ordaki rampaya suç atıyon Allah Allahhhh cıkcıkcık. ordan bende Furkan da hiç bi yere çarpacakmış gibi bir his endişe duymadan zart dıye çıktık biyerimiz de çatlamadı. Hele akmerkezdeki otopark girişinde marşpiyele bişey olmasın diye milleti aşağıya indirmen de garip oldu :( görünüşüne diyecek bişey yok ama ben sevmedim senin bu marşbiyeli olmamış aga.

Geçmiş olsun yiğit abi. Arabanın orjinal marşpiyelini mi vurdun? Yoksa aerodinamik kitin marşpiyelinden mi taktırdın.

Je Design'ın marşpiyelini aldım/yaptırdım Hakan'ım..
fotosuna bugün ki buluşmadan bakabilirsin.. :)

olm arabayı yapıştırmışın yere sonra Eryanın ordaki rampaya suç atıyon Allah Allahhhh cıkcıkcık. ordan bende Furkan da hiç bi yere çarpacakmış gibi bir his endişe duymadan zart dıye çıktık biyerimiz de çatlamadı. Hele akmerkezdeki otopark girişinde marşpiyele bişey olmasın diye milleti aşağıya indirmen de garip oldu :( görünüşüne diyecek bişey yok ama ben sevmedim senin bu marşbiyeli olmamış aga.

abim valla ben çok seviyorum tasarımını..
insnaları indir miyim de naapim abi orda mı bıraksaydım parçayı.. :D :D

yiğit senınkının dızaynı bı yerden gozume tanıdık gelıyor dıyodum donerken hatırladım.eryanın ılerısınde hep bı beyaz leon durur bılıyosundur onunkılerdenmış =)

yiğit senınkının dızaynı bı yerden gozume tanıdık gelıyor dıyodum donerken hatırladım.eryanın ılerısınde hep bı beyaz leon durur bılıyosundur onunkılerdenmış =)

evet o eleman bizim okulda onda spoyler de var aynı markanın.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt