Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arka aero tamponum geldi sonunda..
yarın boyanıcak..

teşekkür ederim hakan.sende baya değişiklik yapmışsın hayırlı olsun kardeşim
Çok saolun komple cupra görünümü ile kısmetse hafta sonuna kadar ERYA dan alırız inşallah...

---------- Post added at 19:09 ---------- Previous post was at 19:08 ----------

arka aero tamponum geldi sonunda..
yarın boyanıcak..
oooo yiğit abim hayırlı olsun geçekten süper bir seçim yapmışsın. Şimdiden güle güle kullanmanı diliyorum kazasız belasız vuruksuz şekilde.

oooo yiğit abim hayırlı olsun geçekten süper bir seçim yapmışsın. Şimdiden güle güle kullanmanı diliyorum kazasız belasız vuruksuz şekilde.

teşekkür ederim Hakan'ım..
baban işten dönerken olsa gerek baktı arabana akşam..
arabanın boyası bitmiş güle güle kullan.. :)

kornamızda garip bişeyler oldu akşamüstü. artık normal çalmıyor fena halde sesi kısıldı. 2006 modellerin korna ses tonunu çok seviyordum şimdi değişirse o güzel ses sanırım hayal olacak.

ayna kapakları yan kapı çıtaları ve ön logo çerçevesi 3m karbon kaplandı

hayırlı olsun Aybars. Bir iki de resim görsek fena olmazdı :D

---------- Post added at 19:28 ---------- Previous post was at 19:27 ----------

yiğido sana da hayrlı olsun şimdiden kardeşim. tek eksik yer orasıydı onu da hallettin artık

Yiğit hayırlı olsun yeni tampon. umarım logoyu daha şık bi yere yapıştırırsın;)

teşekkür ederim Hakan'ım..
baban işten dönerken olsa gerek baktı arabana akşam..
arabanın boyası bitmiş güle güle kullan.. :)
Çok saol yiğit abi. Şimdi gerçekten çok merak ettim. Heralde bu hafta sonuna kadar komple biter çünkü çok özledim arabamı.

çift çıkış mı yapacaksın Yiğido arka tampona?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt