Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
walla sogudum iice arabaya bakmaya korkuyorum bişey çıkcak die . yazın arabanın 4 tarafını çizdiler anahtarı takıp dolaşmış etrafında :S kapıda 2 tane göçük war otoparkta geçirmişler büyük ihtimalle . Şimdide saçma sapan gözükmeyen kaldırımdan 2 jant gitti walla sogudum yani :s

Melih durduk yerde bizde çiziyoruz sağımızı solumuzu kanatıyoruz soğuk alıp grip oluyorruz hala yaşamaya devam ediyoruz boşver gerekli olanları yaptır o seni daha çooookkkk taşıyacaktır öyle düşün. alt tarafı senin için sadece bir araç, canından kıymetli değil. Yine de geçmiş olsun daha dikkatli olursun biraz rütuş yine hala çekici kalacaktır.

cicisini daha ilk saatlerde çatlattım.. :D :D

Erya satıştan çıkışı biliyosun sola dönsem vurmicaktım marşpiyeli sağa dönmek zorunda kalınca çat diye oturdu araba üstüne marşpiyelin..ön tekere yakın olan kısmın altı çatlamış oldu sonucunda..yarın hallettircem ama.. :)

Geçmiş olsun yiğit abi. Arabanın orjinal marşpiyelini mi vurdun? Yoksa aerodinamik kitin marşpiyelinden mi taktırdın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt