Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Alman vs. Japon Otomobiller..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tırla Veyronu kıyaslamam abes. Uçakla araba hatta birçok abes kıyaslamayı yapan Top Gear 1 numara :) Sadece asfalt pist üzerinde gitmiyor arabalar. Bi kıyaslama yapılacaksa bence WRC en sağlıklısı.

---------- Post added at 23:37 ---------- Previous post was at 23:34 ----------

Şu paragrafı okumanızı tavsiye ederim.
Later systems
In 1996 gasoline direct injection reappeared in the automotive market. Mitsubishi was the first with a GDI engine in the Japanese market with its Galant/Legnum's 4G93 1.8 L inline-four.[5] It was subsequently brought to Europe in 1997 in the Carisma,[6] although Europe's then high-sulphur unleaded fuel led to emissions problems, and fuel efficiency was less than expected.[7] It also developed the first six cylinder GDI powerplant, the 6G74 3.5 L V6, in 1997.[8] Mitsubishi applied this technology widely, producing over one million GDI engines in four families by 2001.[9]

direk ilove jdm demıs

tekrar çıktı diyor. ancak atladığın bir nokta var. bu teknoloji dizeldekinin benzinliye uyarlanmış hali ve dizelde zaten onlarca senedir yaygın şekilde kullanılıyor. yani mitsunun yaptığı çok da ahım şahım bir şey değil. :)

Ayberk onlar şov amaçlı bölümlerdi biliyosun dimi.. :)

o pistteki zamanların ve Stig'in varlığını kabul(ede)etmiyosan bunun altında başka şeyler ararım kesinlikle.. ;)

şeker bu konu imzanı 1 günde değiştirdiyse 1 haftada hayatın değişir..
ahahaha.. :D :D

ilk 10 içinde mi sizce..
ben 11 saydım ama. ??

ayrıca o aracın tasarımı farklı biliyosunuz go-kart gibi araç..
pist aracı bi yerde zaten..

hadi bu da olmasın..
ilk 10'da 1 tane Japon yok.. ;)
Araç 300hp. Altındaki üstündeki araçların beygirlerine bir bakın. Sizin kriterinizle benim kriterlerim farklı. Benim gözümde 751hp'nin 750hp'yi geçmesi başarı değil. 300hp ile o beygirlerin arasına girebilmek.
Atmosferik 2.0 motordan 240hp gibi bir güç elde etmekten bahsediyorum. Üzerine uygulanan basit ucuz işlemlerle 300hp'ye yaklaşan bir araçtan bir motordan bahsediyorum. Mühendislik bu. Performans bu. Atmosferik basınçla, Turbo araçların arasında kalabilmek başarı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt