Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Alman vs. Japon Otomobiller..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Vtec teknolojısının oncu oldugu dogrudur orda b yanlıslık yok.Yalnız vtec alt devırleınde gıtmeyen arabalar ortaya koymaktan baska bsey yapmıyor.Sureklı devır cevırıp de gazlıcam mantıgı yerıne ,asırı besleme motorlar bana gore daha mantıklı gelıyor

bu olayıda bence en ıyı anlatan vıdeo budur.bence:9yanı devır cevırme oalyı
http://www.seatclubworld.com/showthread.php?t=1986

moruk type R ın gercekten cok basarılı b araba oldugu kesın,yalan yok.Type R ın da en ıyı yuruyenıne bındım Cupra R ın da.Ama burdakı sonuc cıdden cok komık,ayrıca burdakı de 210 luk cupra.He dıceksın ıkısını de stock baz alırsak Cupra yıne daha ustun bg olarak dıceksın ama olay BG ıle btmıyo ıste :) Aradakı kılo farkı ıle bg farkını bır tuttugumuzda 10 BG devede kulak kalıyor.Ayrıca boyle gelısı guzel cekılmıs vıdeoların da kesın karar vermemızde bence cok fazla etkısı yok.

al bende bunu koyım sımdı bakalım ne dıceksın:D

http://www.youtube.com/watch?v=wkgZNwa4jZg

altında bi Japon teknolojisi olduğunu ilk defa sizden duyuyorum..
nerde kullanmışlar peki makale belge vs vs. bişileriniz var mı bu konuda. ??

FSI motorun atası mitsubishi'nin gdi motorudur.

Ayrıca bu kadar güzel tartışmalardan ve verilen değerli bilgilerden dolayı yorumda bulunan herkese teşekkür ederim.Sonuçta bilgi paylaştıkça artar.Mutlaka birilerimizin eksik olduğu,yanlış bildiği noktalar vardır.Önemli olan bunları kalp kırmadan karşıdakine aktarabilmektir.Benim bu tartışmada rahatsız olduğum tek nokta ogün'ün mehmet abiye ''Sinek mi vızıldadı ne'' gibi bir söylemde bulunmasıdır.Mehmet abi'nin dedikleri bana yada size yanlış gelmiş olabilir.Ama kendinden yaşça büyük bir insana bunu demek bence ayıptır.Bu benim şahsi görüşümdür.Kimseye karışma gibi bir hakkım ve yetkim yok.

FSI motorun atası mitsubishi'nin gdi motorudur.

Ayrıca bu kadar güzel tartışmalardan ve verilen değerli bilgilerden dolayı yorumda bulunan herkese teşekkür ederim.Sonuçta bilgi paylaştıkça artar.Mutlaka birilerimizin eksik olduğu,yanlış bildiği noktalar vardır.Önemli olan bunları kalp kırmadan karşıdakine aktarabilmektir.Benim bu tartışmada rahatsız olduğum tek nokta ogün'ün mehmet abiye ''Sinek mi vızıldadı ne'' gibi bir söylemde bulunmasıdır.Mehmet abi'nin dedikleri bana yada size yanlış gelmiş olabilir.Ama kendinden yaşça büyük bir insana bunu demek bence ayıptır.Bu benim şahsi görüşümdür.Kimseye karışma gibi bir hakkım ve yetkim yok.

cnm benım bence sen guzel oluyammassın ben orda mehmet abıye ole bısı demedım.anladan okudugu yorum yapmıssın tekrar bastan oku yada msj sılınmıstır orda baska bısı vardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt