Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Alman vs. Japon Otomobiller..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Araç 300hp. Altındaki üstündeki araçların beygirlerine bir bakın. Sizin kriterinizle benim kriterlerim farklı. Benim gözümde 751hp'nin 750hp'yi geçmesi başarı değil. 300hp ile o beygirlerin arasına girebilmek.
Atmosferik 2.0 motordan 240hp gibi bir güç elde etmekten bahsediyorum. Üzerine uygulanan basit ucuz işlemlerle 300hp'ye yaklaşan bir araçtan bir motordan bahsediyorum. Mühendislik bu. Performans bu. Atmosferik basınçla, Turbo araçların arasında kalabilmek başarı.

her şeye rağmen 11.. ;)
başka bi açıklamaya gerek duymuyorum..

hea bu arada Skyline'lar falan nerelerde bakabilirsin..

sana saygımdan sakallı işte konunu okadar sevdımkı ımzamı bıle deıstırdım.terbıyesız

eyv.. :D :D :D

Ayberk onlar şov amaçlı bölümlerdi biliyosun dimi.. :)

o pistteki zamanların ve Stig'in varlığını kabul(ede)etmiyosan bunun altında başka şeyler ararım kesinlikle.. ;)

Dediğim gibi. Tırla Veyronu güç bakımından kıyaslamamı eleştirip, Uçak araba ve daha birsürü abes karşılaştırmayı yapan bir programı bana referans olarak gösterebiliyorsanız, bende sizin sözlerinizde güvenilirlik endişesi duyarım. Fikirleriniz neyse zikrinizde o olsun :)

Dediğim gibi. Tırla Veyronu güç bakımından kıyaslamamı eleştirip, Uçak araba ve daha birsürü abes karşılaştırmayı yapan bir programı bana referans olarak gösterebiliyorsanız, bende sizin sözlerinizde güvenilirlik endişesi duyarım. Fikirleriniz neyse zikrinizde o olsun :)

Top Gear'ı ciddiye almıyosan daha üstü yok Ayberk şansına küs.. :) ;)

az önce baktm. yaklaşık 485 km olmuş ve benzin ibresi daha yarı çizgisinin altındaki çentikte. yani yarıya yakın dolu depo. :)

ismailcim önce bi oku be güzelim :)

.

Ne alaka emre? Ben bildiğimi söylüyorum ki ingilizcem yok okuyamam onu.Türkçe sitelerde yaptığım araştırmalarda gdi ve fsi teknolojisinin birbirinin aynısı olduğunu görüyorum temelde.Bu durumda önce kullanılan gdi olduğundan çıkarım olarak fsi gdi'nin temelinde bi motor.Yanlış olan ne sana göre?

Top Gear'ı ciddiye almıyosan daha üstü yok Ayberk şansına küs.. :) ;)
Peki. Top Gear'ı ciddiye alan ben miyim yoksa siz mi? Ben orayı anlayamadım işte. Sizin cevap vermekten kaçındığınız nokta da bu zaten.

---------- Post added at 23:55 ---------- Previous post was at 23:55 ----------

Ne alaka emre? Ben bildiğimi söylüyorum ki ingilizcem yok okuyamam onu.Türkçe sitelerde yaptığım araştırmalarda gdi ve fsi teknolojisinin birbirinin aynısı olduğunu görüyorum temelde.Bu durumda önce kullanılan gdi olduğundan çıkarım olarak fsi gdi'nin temelinde bi motor.Yanlış olan ne sana göre?
Yanlış birşey yok.

Peki. Top Gear'ı ciddiye alan ben miyim yoksa siz mi? Ben orayı anlayamadım işte. Sİzin cevap vermekten kaçındığınız nokta da bu zaten.

---------- Post added at 23:55 ---------- Previous post was at 23:55 ----------

benim isteğime göre şekillenen bişi yok ortada..
sadece dünyaca kabul gören bi programı ciddiye almıyosunuz..
sebebi de belli.. :)

ismailcim adamlar 60 sene önce savaş uçakları için yapmış sonra kenara atmış. onu yapmalarının sebebide alman avcı uçaklarının ve ingiliz spitfire ların ortak problemi havada ters dönüşlerde karbüratörde anlık yakıt kesilmesi ve hava boşluğundan kaynaklı motorun havada stop etmesi problemi :) discovery channel da izlemiştim bunu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt