Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Alman vs. Japon Otomobiller..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte kaçırdığın nokta bu zaten Alp. Japonların yürümesi için o torklara ihtiyacı yok. Ama Alman'lar buna muhtaç.

aşağıdaki soruma cevap rica etmemle birlikte şimdi de Japon otomobillerinin fizik kanunlarını da alt ettiğini mi söylüyosunuz. ??

Alıntı:
Cupra Nickli Üyeden Alıntı
Evet. Halbuki çözmesi ne kadar basit biriymişim Her alanda doğru bildiğim herşeyin arkasında sonuna kadar dururum. Bana yazdığınız, "düşüncelerin umurumda değil" mesajından sonra benimle tartışmak gibi bir seviyeye malesef ulaşamazsınız. He der geçerim. Birşeyleri kovalamayın sizde artık. TSI aracınızla ilgilenirsiniz. En iyi alman motoru. Hemde Superchargerlı.

Alıntı:
YCO Nickli Üyeden Alıntı
o sizin gözünüzde, aracımında neler olup bittiğini nelere kafa yorduğumu bilen biliyo umarım sizin gözünüzde hep arabadan anlamayan arabasını bile tanımayan bi adam olarak kalırım..çünkü hiç de umrumda değil..

burda düşüncelerin umrumda değil mi yazıyo yoksa gözünüzde ne olduğum umrumda değil mi yazıyo..Türkçe'yi iyi bilen ve herkese öğretmek isteyen üyemiz. ??

burda düşüncelerin umrumda değil mi yazıyo yoksa gözünüzde ne olduğum umrumda değil mi yazıyo..Türkçe'yi iyi bilen ve herkese öğretmek isteyen üyemiz. ??

Sana son bir Türkçe dersi vereyim. Bir insanın, senin hakkında ne düşündüğünü umursamıyorsan, bu o insanın düşüncelerini önemsemediğin anlamına gelir. Bir insanın tartışabilmesi için, önce kendi hakkındaki düşünceleri kaldırabilmesi gerekir. Sen bana diyosun ki; benim hakkımda ne düşündüğün umurumda değil. Başka şeyler niye umurunda? Başka şeyler senden daha mı önemli? Kendini biraz daha önemse. Kimse bu kadar önemsiz değil.

Hakan benim çocukluk arkadaşım aynı zamanda aile dostumuzun oğludur. Onun arabasını da çok iyi bilirim denediklerini de. Denedikten sonra Hakan'ın arabasına ne masraflar ettiğini de bilirim.
O Cupra'yı NOS basıp geçen 106'larda var ona bakarsanız :)

tup bıter 106 da bıter Kara Tren devam eder ama :)

---------- Post added at 05:19 ---------- Previous post was at 05:18 ----------

b gecede 33 sayfa yapmısız helal olsun :)

tup bıter 106 da bıter Kara Tren devam eder ama :)

---------- Post added at 05:19 ---------- Previous post was at 05:18 ----------

b gecede 33 sayfa yapmısız helal olsun :)
Kara Tren'de bi yere kadar :D Bak debriyajı bitti şimdi yatıyo :D

Sana son bir Türkçe dersi vereyim. Bir insanın, senin hakkında ne düşündüğünü umursamıyorsan, bu o insanın düşüncelerini önemsemediğin anlamına gelir. Bir insanın tartışabilmesi için, önce kendi hakkındaki düşünceleri kaldırabilmesi gerekir. Sen bana diyosun ki; benim hakkımda ne düşündüğün umurumda değil. Başka şeyler niye umurunda? Başka şeyler senden daha mı önemli? Kendini biraz daha önemse. Kimse bu kadar önemsiz değil.

anlatamıyorum herhalde burda boşa kürek çeken benim sanki, anlamamakla direten ya da cevabı beğenmeyen üyemiz..ben gözünüzde otomobillerden anlayıp anlamadığımı vs. TSI'ın açılımını yeni öğrendiğim diye anlamsız yerden girmeye çalıştığınıznız üzerine yukardaki cevabı yazdım ama bi daha yazayım..

gözünüzde otomobillerden anlamayan biri olmam hiç bi anlam ifade etmiyo..
asıl kendine değer veren insan ve kendini bilen insan kendini kanıtlama derdinde olmaz Ayberk.. ;)

İşte kaçırdığın nokta bu zaten Alp. Japonların yürümesi için o torklara ihtiyacı yok. Ama Alman'lar buna muhtaç.

Ayberk önceki bir mesajında bir alman arabasının bir japon arabasını geçebilmesi için çok daha fazla hp ye ihiyaç duyduğunu yazmıştın. Kara Tren vs. 260hp type r tezini çürütmüyormu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt