Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Alman vs. Japon Otomobiller..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayberk önceki bir mesajında bir alman arabasının bir japon arabasını geçebilmesi için çok daha fazla hp ye ihiyaç duyduğunu yazmıştın. Kara Tren vs. 260hp type r tezini çürütmüyormu?
240hp ve 450nm tork yeterince fazla değil mi?

anlatamıyorum herhalde burda boşa kürek çeken benim sanki, anlamamakla direten ya da cevabı beğenmeyen üyemiz..ben gözünüzde otomobillerden anlayıp anlamadığımı vs. TSI'ın açılımını yeni öğrendiğim diye anlamsız yerden girmeye çalıştığınıznız üzerine yukardaki cevabı yazdım ama bi daha yazayım..

gözünüzde otomobillerden anlamayan biri olmam hiç bi anlam ifade etmiyo..
asıl kendine değer veren insan ve kendini bilen insan kendini kanıtlama derdinde olmaz Ayberk.. ;)

Ben kendimi kanıtlama derdindeyim :) Kendine değer vermeyen insanlarla muhattap olmayarak zararınızdan daha erken dönüp kar edin. Konuyu kişiselleştirip ilk mesajınızdaki gibi kitlenmesine sebep olmayın. Size cevap yazmıyorum diretiyorsunuz. Bi sorununuz varsa özel mesaj yoluyla yazın.

La yatın artık japonunu da almanını da yakıcam sımdı :D

Ben kendimi kanıtlama derdindeyim :) Kendine değer vermeyen insanlarla muhattap olmayarak zararınızdan daha erken dönüp kar edin. Konuyu kişiselleştirip ilk mesajınızdaki gibi kitlenmesine sebep olmayın. Size cevap yazmıyorum diretiyorsunuz. Bi sorununuz varsa özel mesaj yoluyla yazın.

benim bi sorunum yok bana çamur attıktan sonra kişiselleştirmem doğal..
bu konuda dediğimi anlamanıza rağmen cevap ver(e)meyecekseniz engin Türkçeniz ile saat 5.5 itibariyle uyumama engel bişi yok demektir..

kendine değer vermenin ne olduğunu açıp kitaplardan okumanızı tavsiye ederim lakin gerçek anlamıyla sizin bildiğiniz farklıdır..haberiniz olsun.. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt