Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Alman vs. Japon Otomobiller..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TSI açılımını farklı biliyomuşum yakın zamana kadar diye altımdaki arabanın ne olduğunu bilmediğimi iddia eden sizsiniz..
burda ne yazmam gerekiyo böyle biliyorum şöyle biliyorum mu. ??

o komplekstir ve değer veren insanda kompleks olmaz eklemek istedim..

benim bi sorunum yok bana çamur attıktan sonra kişiselleştirmem doğal..
bu konuda dediğimi anlamanıza rağmen cevap ver(e)meyecekseniz engin Türkçeniz ile saat 5.5 itibariyle uyumama engel bişi yok demektir..

kendine değer vermenin ne olduğunu açıp kitaplardan okumanızı tavsiye ederim lakin gerçek anlamıyla sizin bildiğiniz farklıdır..haberiniz olsun.. ;)
Süper. Sevindim. Otomobil konusunda da biraz kitap okuyup en azından kendi arabanızı tanıdıktan sonra diğer araçlar hakkında da birşeyler öğrenmeye başlayabilirsiniz. En azından doğru yazdığını zannederek bazı yorumlarda bulunmamış olursunuz. İyi geceler.

TSI açılımını farklı biliyomuşum yakın zamana kadar diye altımdaki arabanın ne olduğunu bilmediğimi iddia eden sizsiniz..
burda ne yazmam gerekiyo böyle biliyorum şöyle biliyorum mu. ??

o komplekstir ve değer veren insanda kompleks olmaz eklemek istedim..
Daha yazdığım ilk kamyon örneğini uzatıp dalga konusu haline getiren siz, şimdi ne kadar mantık dolu oldunuz. Etme bulma dünyası. Bugün kamyon yarın TSI. Herşeyin bir sebebi vardır. Ben kimseye durup dururken takmam.

Süper. Sevindim. Otomobil konusunda da biraz kitap okuyup en azından kendi arabanızı tanıdıktan sonra diğer araçlar hakkında da birşeyler öğrenmeye başlayabilirsiniz. En azından doğru yazdığını zannederek bazı yorumlarda bulunmamış olursunuz. İyi geceler.

söylediklerinizin tek kelimesinin söylediklerimle ya da konuyla alakası yok ne yazık ki..anlayamadım.. :)

Daha yazdığım ilk kamyon örneğini uzatıp dalga konusu haline getiren siz, şimdi ne kadar mantık dolu oldunuz. Etme bulma dünyası. Bugün kamyon yarın TSI. Herşeyin bir sebebi vardır. Ben kimseye durup dururken takmam.

ben kamyon örneğini kağıt üstünde daha "güçlü" olduğunu kabul ettim farkında mısınız..mesajlarıma cevap verirken ve iddiada bulunmadan önce yazdıklarımı kelime atlamayarak ya da magazin habercileri gibi ayıklamadan okumanızı rica ederim..çünkü o şekilde bizim bildiğimiz ve sizin iddia ettiğiniz Türkçe seviyesinin altında kalıyosunuz..

söylediklerinizin tek kelimesinin söylediklerimle ya da konuyla alakası yok ne yazık ki..anlayamadım.. :)
Şaşırmadım :) Anlamadığınıza göre konu kapanabilir. Anladığınız bi tarihte mesaj yazarsınız :)

---------- Post added at 05:39 ---------- Previous post was at 05:38 ----------

ben kamyon örneğini kağıt üstünde daha "güçlü" olduğunu kabul ettim farkında mısınız..mesajlarıma cevap verirken ve iddiada bulunmadan önce yazdıklarımı kelime atlayarak ya da magazin habercileri gibi ayıklamadan okumanızı rica ederim..

Ben herşeyi gayet iyi anlıyorum. Bunun için yeterince insan tanıdım. Kimin niyeti ne bunu da anlayabilirim. Anlamadığınız şey hakkında niye yorum yapıyorsunuz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt