Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Alman vs. Japon Otomobiller..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ayberk bundan önceki aracım atmosferikti. tek başımayken ve iki kişiyken bile farkediyordu.

Ne yapayım can Japonlarda böyle teknolojiler bulsun uygulasınlar :D

---------- Post added at 04:08 ---------- Previous post was at 04:07 ----------

Stock olarak yapsınlar :)
M6 ile kıyaslayacak stock bir Japon arıyorsan Acura NSX'e bakıcaksın Alp. Sırf kağıt üzerinde aralarında 43hp fark var. Senin arabana 43hp ekleyince adı FR oluyo farkı sen düşün artık.

Erkın tech ahalısını bılırsın sen,meshur EDS type R vardı mustafa abının.Komple egsoz headers,k-pro,cai,ınce conta varken arabasında yazılımlı komple egsozlu yenı S3 gecıyodu nasıl olcak sımdı :)

techi dökerim şimdi buraya stpyle tünay gelse yeter:D

yanlız ep03 kasa eds typeR kaç model? eski kasa s3le kıyaslamak gerekmiyormu:)

ayberk bundan önceki aracım atmosferikti. tek başımayken ve iki kişiyken bile farkediyordu.
Turbo'da eder abi. Ben 207RC ile denedim 2 kere. 110kilo bi arkadaşımız var. Arkadaş benim arabama binince o bana 5 boy atıyo. Onun arabasına binince ben ona.. Ağırlık Turbo dinlemez :D Her arabayı tutar kulağından sen bi duuur der :D

Ona bakarsan bir S 2000 e 4 kişi binemez :D Karoser ufacık? :D

Alp yazdıklarımdan kendi haklı çıkarabilecek kısımları mı seçiyosun anlamıyorum? Sedan Type-R'dan bahsettim sana. S3 2 kapı benim dediğim 4. Kocamanda bir bagajı var. Ve 6 saniyenin altında 0-100 hızlanma değeri var. Ve yine atmosferik.

Turbo'da eder abi. Ben 207RC ile denedim 2 kere. 110kilo bi arkadaşımız var. Arkadaş benim arabama binince o bana 5 boy atıyo. Onun arabasına binince ben ona.. Ağırlık Turbo dinlemez :D Her arabayı tutar kulağından sen bi duuur der :D

aynen...

insanlar araba denemeye çıkarken silecek suyunu boşaltıyor ağırlık yapmasın diye...kapı içi döşemeler tavan döşemeleri bile sökük deniyorlar...

ağırlık hakkaten çok önemli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt