Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Alman vs. Japon Otomobiller..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam. 2 tane aşırı besleme var. 1 Turbo bir de Supercharger. Ben size atmosferik sordum. Atmosferik hiçbir aşırı beslemeye sahip olmayan demek? 2.0 atmosfeirk 240hp, ya da 1.6 atmosferik 160hp, ya da 1.8 atmosferik 192hp, böyle güçleri elde edebilen Alman markaları ya da teknolojisi biliyor musunuz?

Bmw e36 m3 3.2 lıtre 323 bg,e46 m3 3.2 lıtre 343 bg falan flan.benzer ornekler ayberk,hondanın kullandıgı vtec teknolojısıne paralel olan Vanos kullanılıyor Bmwde de.

Aşırı beslemesiz demek biliyoruz Ayberk. :D İyide kimse japonlara turbo araba yapmayın demiyorki :D :D

Adamlar Turbo koymadan, senin turbo araçtan aldığın gücü alıyor Alp. Bunu nasıl gözardı ediyosun? Biri atmosferik basınçla çalışan bi motor, diğeri 2 katı basınçla çalışan bi motor.

Adamlar Turbo koymadan, senin turbo araçtan aldığın gücü alıyor Alp. Bunu nasıl gözardı ediyosun? Biri atmosferik basınçla çalışan bi motor, diğeri 2 katı basınçla çalışan bi motor.

Aldığın gücü alıyorlarda aldığın torkun yarısını alabiliyorlar :D

benim anlamadığım o zaman neden o zaman BMW özellikle motor ödüllerini alıyo
nerdeyse sürekli.. ??

eğer konu atmosferik güçse kapanan F1 sezonunda Merc' en güçlü motora sahipti teknolojinin en tepesindeyken Honda neden L başına çıkardığı gücü Mercedes'ten düşük kaldı. ??

M3 stock. Birde m3 e turbo taksınlar o zaman farkı görün :D

s 2000 ile cuprayı kıyaslamak yanlış olur. type r ile cuprayı kıyaslıyalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt