Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Alman vs. Japon Otomobiller..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acura NSX kaç hp? Yeni V10 versiyonu?

---------- Post added at 03:33 ---------- Previous post was at 03:32 ----------

Atmosferik mi? O arabada 1 de değil 2 tane Turbo var. Daihatsu YRV Turbo'ya da bir göz atın. Bahsettiğiniz TSI motordan kaç sene önce piyasaya sunulmuş. 1.3 Turbo 130hp..

Ben en yuksek bg lı arabası nedır anlamında bsey demedım,cesıtlılık anlamında dedım.Vw grubuna baktıgın zaman yıgınla motoru vardır,secenek fazladır bu kastettım.Ayrıca tsı ıcın atmosferık mı dıosun da o zaman hondada yapsaydı asırı besleme.Karsılastırmamak gıbı bsey olamaz bence

Tamam. 2 tane aşırı besleme var. 1 Turbo bir de Supercharger. Ben size atmosferik sordum. Atmosferik hiçbir aşırı beslemeye sahip olmayan demek? 2.0 atmosfeirk 240hp, ya da 1.6 atmosferik 160hp, ya da 1.8 atmosferik 192hp, böyle güçleri elde edebilen Alman markaları ya da teknolojisi biliyor musunuz?

Ayberk Tork da önemli. :D

Tamam. 2 tane aşırı besleme var. 1 Turbo bir de Supercharger. Ben size atmosferik sordum. Atmosferik hiçbir aşırı beslemeye sahip olmayan demek? 2.0 atmosfeirk 240hp, ya da 1.6 atmosferik 160hp, ya da 1.8 atmosferik 192hp, böyle güçleri elde edebilen Alman markaları ya da teknolojisi biliyor musunuz?

McLaren F1 motoru bundan nerdeyse 15 sene önce yapıldı BMW tarafından biliyosun..
McLaren F1 6L ve 630hp atmosferik..L başına ürettiği güç gayet iyi teknolojisi şimdiye göre eski kalsa da..bildiğin gibi hacim arttıkça sürtünmeden kaynaklı güç de azalıyo onu da hesaba katalım lütfen..

ilk aklıma gelen McLaren F1 oldu..

tam hybrid gibi değil ayberk. değişik bir çalışma prensibi var. civic hybridden farklı

McLaren F1 motoru bundan nerdeyse 15 sene önce yapıldı BMW tarafından biliyosun..
McLaren F1 6L ve 630hp..L başına ürettiği güç gayet iyi teknolojisi şimdiye göre eski kalsa da..bildiğin gibi hacim arttıkça sürtünmeden kaynaklı güç de azalıyo onu da hesaba katalım lütfen..

VW W12 Golf var. 6.0L 650hp :)

tama işte 550 falan ya

---------- Post added at 03:41 ---------- Previous post was at 03:41 ----------

beyler doyum olmuyo fazla yazmayın yarın okuyamam:)iyi gecler

seri üretim araçlarımı konuşuyoruz yoksa fantastikmi ben anlamadım:D

almanların ne kadar üstün olduğunu zaten benim arabadan anlayabiliriz arkadaşlar :D:D:D:D

McLaren F1 6L ve 630hp atmosferik..L başına ürettiği güç gayet iyi teknolojisi şimdiye göre eski kalsa da..bildiğin gibi hacim arttıkça sürtünmeden kaynaklı güç de azalıyo onu da hesaba katalım lütfen..

Hayır. S2000'de litre başına düşen beygir daha fazla. 630/6= 105, 240/2=120 Örneğiniz geçersiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt