Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Alman vs. Japon Otomobiller..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim anlamadığım o zaman neden o zaman BMW özellikle motor ödüllerini alıyo
nerdeyse sürekli.. ??

eğer konu atmosferik güçse kapanan F1 sezonunda Merc' en güçlü motora sahipti teknolojinin en tepesindeyken Honda neden L başına çıkardığı gücü Mercedes'ten düşük kaldı. ??
F1 derken?? Benim kamyon örneğimi abes gören arkadaşımız değil mi bu?

M6'da turbo yoktu sanki o zaman adil mi yani bu video ve karşılaştırma atmosferik ve turbo konusunda Alman'ları beğendiremezken. ??

M6'da turbo yoktu sanki o zaman adil mi yani bu video ve karşılaştırma atmosferik ve turbo konusunda Alman'ları beğendiremezken. ??
Atmosferik kıyaslamasına girerseniz, Japon'lar dünyanın en iyi ve hızlı araçları olur zaten. Ki atmosferik halleriyle, birçok Turbo arabadanda daha iyiler.

F1 derken?? Benim kamyon örneğimi abes gören arkadaşımız değil mi bu?

L başına verebildikleri güçse senin savunduğun o zaman F1'de yani asıl gerektiği ve kanıtlamaları gerektiği platformda çuvalladılar..onu soruyorum..

evet Veyron'dan daha güçlü araçlar var..
"kamyonlar" onda hem fikiriz..

Cupranın max hızı fab. verisi olarak 247km/h
S 2000ninki 240km/h

Cupranın 0-100 6.4sn
S 2000 6.3 sn.

Tork konusuna gelirsek Cupra 300Nm tork üretiyor. S 2000 208Nmde kalıyor..

Cupranın max hızı fab. verisi olarak 247km/h
S 2000ninki 240km/h

Cupranın 0-100 6.4sn
S 2000 6.3 sn.

Tork konusuna gelirsek Cupra 300Nm tork üretiyor. S 2000 208Nmde kalıyor..

birde esneklik verilerine bakın. mesela 60-120 km kaç saniye

---------- Post added at 03:59 ---------- Previous post was at 03:58 ----------

Neden? Aynı beygir ve tork değeri çok daha düşük?

biri 2 kişilik hafif bir cabrio diğeri 4 kapılı 5 kişilik bir hatchback. s 2000 kaç kg?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt