Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Alman vs. Japon Otomobiller..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
var mıdır başka örnek bu motora..
1.4 hacimden 170 hatta şuan 180hp ve gazlama vs. karışık ort. olarak da 10-11L civarı ortalama başka hangi motorlarda var. ??

1.4 hacimden 170 hatta şuan 180hp ve gazlama vs. karışık ort. olarak da 10-11L civarı ortalama başka hangi motorlarda var. ??

RX-8'e daha önce baktınız mı? Atmosferik 1.3 230hp (civarı)?
Ya da 1.6 VTI 160hp? Hemde atmosferik.. Sizin bahsettiğiniz motorlarda çift aşırı besleme var. Bu parçaların motor ömrüne katkısı ne yönde bunları biliyor musunuz?

Performans ile düşük tüketim temel olarak zıt şeylerdir Yiğit. 1.3 hacmiyle rotary wankel motor var japonların mesela ;)

---------- Post added at 03:24 ---------- Previous post was at 03:23 ----------

RX-8'e daha önce baktınız mı? Atmosferik 1.3 230hp (civarı)?
Ya da 1.6 VTI 160hp? Hemde atmosferik.. Sizin bahsettiğiniz motorlarda çift aşırı besleme var. Bu parçaların motor ömrüne katkısı ne yönde bunları biliyor musunuz?

Ömrü ne kadar ayberk o motorun :D :D

3K devir altı ölü ve gayet sağlam benzin yaktığını biliyorum samimi olmadığım bi arkadaşımda var..soruma binayen söylediysen elbet.. :)

evet sana söylemiştim yiğit. nasıl yakıt yaktığını biliyorum. ayrıca çok da yağ yakıyormuş. rotary motor diye geçiyor bilal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt