Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Alman vs. Japon Otomobiller..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler rıca edıyorum kesın sunu ,konuyla alakalı ılerleyelım,herkes bırbırının ustune bsey yazmaya calısmasın kaynatma kısmı da cok fazla ılerlemesın.Baslıgı okuyalım nerede kaldıysak ordan devam edelım:)

ee peki şu almanların en performanslısı ve japanların en performanslısı ne sızce?

200708151187208882l79kb.jpg

yiğit hem japan hem kamyon kanka senın ıcın
En son kaldığımız yer :) Ogün'ün Veyron tokatlayan Japon kamyonu :D:D Ogün bu ne kadar çirkin bişey ya :S

---------- Post added at 03:12 ---------- Previous post was at 03:09 ----------

ee peki şu almanların en performanslısı ve japanların en performanslısı ne sızce?
ASlında şöyle bir noktada var Ogün. Hangisinden daha rahat bir şekilde, daha fazla performans elde edebiliyoruz? Hangisine daha az masraf ederek bu mümkün?

bir porsche yi veya mercedesin brabus veya amg serisini. bmw nin Şöyle modlanmış bir M6 sını hiçbir japona değişmem.

performans ve yakıt ekonomisi konusunda benzinliler arasında TSI'dan başka bi motor bilmiyorum..
harbi bilmiyorum varsa öğrenmek isterim.. :)

abi bende nebılıyım m6 falan sa sole guzel bı skylıne cuf cuf tercıh ederım.

performans ve yakıt ekonomisi konusunda benzinliler arasında TSI'dan başka bi motor bilmiyorum..
harbi bilmiyorum varsa öğrenmek isterim.. :)
Gerçekten mi?? S2000'de kullanılan motoru biraz araştırın derim :) S2000'i komple araştırırsanız daha fazla ödülle karşılaşabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt