Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Alman vs. Japon Otomobiller..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tirbülans sistemi var o araçta dimi ?

o ne demek yahu. ??

---------- Post added at 03:25 ---------- Previous post was at 03:24 ----------

Alp o motorun 3K devir altınının tamamen ölü ve genel ortalamanın kaç olduğunu biliyo musun..

o ne demek yahu. ??

---------- Post added at 03:25 ---------- Previous post was at 03:24 ----------

Alp o motorun 3K devir altınının tamamen ölü ve genel ortalamanın kaç olduğunu biliyo musun..

basa bas bir depoyla 200 km gittiğini söylüyordu kullananlar. ayrıca 3000 km de bir yağ eklemek gerekiyormuş

100 Km'de 15 litre civarı yakıyor rx8'ler...

ben de 17-18L gibi bi rakam hatırlıyorum ama..

e bu şartlarda 2L TFSI Cupra'lar daha az yakıp daha çok güç üretiyo rotary karşısında kafadan..

Japon arabalarının performans olarak basarılı oldugu gun gıbı gercek.Yalnız her zaman su da dıkkatımı cekmıstır mısal Audı ıcınde 122 bg den 580 bg ye kadar genıs motor secenegı yelpazesı varken genelde japon dıyınce akla ılk gelen hondada nıe bu yoktur ?

rahatsız olan arkadaslar ozelden yada maıl yoluyla ulaşabılırlerrrr

ben de 17-18L gibi bi rakam hatırlıyorum ama..

e bu şartlarda 2L TFSI Cupra'lar daha az yakıp daha çok güç üretiyo rotary karşısında kafadan..

Madem Cupra dediniz, 2.0 atmosferik bi motordan, 240hp güç üretebilen ya da yakın bi güç üretebilen bi marka var mı?
Sizin TSI'ınıza benzeyen T-JET Fiat 'lar var. 1.4 Turbo 120hp 150hp versiyonları var.

bence kesın sıkıntı var ya bu kadar yazıdan sonra bu msj ne alaka ya ?ayıp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt