Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Alman vs. Japon Otomobiller..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hem eyleniyoruz hem bilgi paylaşıyoruz.bu konu kirliliği muhabbeti çok can sıkıcı..

ilgini çekmiyosa 2. sayfadan sonrasını okumama özgürlüğüne sahipsin tabi abi..

hem eyleniyoruz hem bilgi paylaşıyoruz.bu konu kirliliği muhabbeti çok can sıkıcı..

bılal nıye can sıkıyor gercek bu zaten dıkkat edıyorsan senden ve candan baskasına cevap vermıyorum buda okumadıgımın gostergesı yada dıkkate almadıgımın

gercekler cok eglencelı bı konu olması.hem ogretıci hemde kaynatıcı:

öğret &kaynat spec

Alıp almaman bana ne birşey kazandırır ne de kaybettirir Abi...

bılal nıye can sıkıyor gercek bu zaten dıkkat edıyorsan senden ve candan baskasına cevap vermıyorum buda okumadıgımın gostergesı yada dıkkate almadıgımın
Burası bir aile, devlet dairesi değil. Biz, her konuyu hem gülerek hem eğlenerek, kurallara da uyarak tartışırız. Gerekli yerlerde de yöneticilerimiz bize müdahale ederler. Buda bir aile sıcaklığında olur. Konunun gidişhatını bu kadar düşünüyorsanız, sayenizde yapılan gereksiz yorumların kaç sayfa işgal ettiğini görebilirsiniz.

Alıp almaman bana ne birşey kazandırır ne de kaybettirir Abi...

dou rahatsız oldugun bır nokta mı var

---------- Post added at 03:04 ---------- Previous post was at 03:04 ----------

Burası bir aile, devlet dairesi değil. Biz, her konuyu hem gülerek hem eğlenerek, kurallara da uyarak tartışırız. Gerekli yerlerde de yöneticilerimiz bize müdahale ederler. Buda bir aile sıcaklığında olur. Konunun gidişhatını bu kadar düşünüyorsanız, sayenizde yapılan gereksiz yorumların kaç sayfa işgal ettiğini görebilirsiniz.

sus yazma o kadar

---------- Post added at 03:05 ---------- Previous post was at 03:04 ----------

dikkate almıyosan müdahale de etmemeni rica ediyorum ozaman..

hay hay boyle mutluysanız sorun yok

Olmamam için bir sebep yokki abi dediğin şey ortada sonuçta...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt