Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Akaryakıta ZAM ve İNDİRİM haberleri

Zam'lı benzini çok merak ediyorum, küt küt atıyor kalbim.. cuma günü alcm :D :eek:

http://www.shell.com.tr/home/content/tur/products_services/on_the_road/fuels/fuelsave_tpkg/tips/ shell benzin tasaruufu konusunda ipuçları vermiş =D=D 10 snden fazla duracaksanız motoru istop
edin dio ....aracın içinde su için diyo konstre artınca daha verimli araç kullanıyomuşuz felan fistan =D

benim konsantrem artınca daha yırtıcı oluyorum :) shell başka çözümler bulsun...mesela uranyum üretsin 1 gr uranyum ile 10 sene gideriz herhalde :D

benim konsantrem artınca daha yırtıcı oluyorum :) shell başka çözümler bulsun...mesela uranyum üretsin 1 gr uranyum ile 10 sene gideriz herhalde :D

Ben anlamıyorum zaten shell'i , kozyatağına kocaman reklam vermişler , her depoda 1 litre tasarruf diye, 220 lirayı depoya gömecem , meğer 4 lira tasarrufum vermış diye çocuk gibi sevincem öyle mi :D :D

O afiş yerine kocaman Shell yazsaydı , daha sempatik olurdu vallahi :)

ben korkuyorum 10 lira olduktan sonra trafik sorununuda çözdük derler:)

trafik sorunu benzin fiyatı arttıkça azalmaz bizim insanımız 10 15 htta 20 tl olsa bile benzinini koyar yola devam eder bundan eminim en azından ben alırım :D:D

Geri
Üst Alt