Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Akaryakıta ZAM ve İNDİRİM haberleri

Ben anlamıyorum zaten shell'i , kozyatağına kocaman reklam vermişler , her depoda 1 litre tasarruf diye, 220 lirayı depoya gömecem , meğer 4 lira tasarrufum vermış diye çocuk gibi sevincem öyle mi :D :D

çok güzel tespit, bravoooo :tşk:

Valla sakın onu bahane etmesinler , hep duyduğum şey , 50 yıldır istanbulda trafik olduğu :D

5 lira olsun ben kontağı kapatıyorum aga =)

yaza kadar bol bol gezelim o zamn..yazın topluca kontağı kapatıcaz bu gidişle...:)

Rızanın imzaya dikkat edin. konuyu çok güzel özetliyor :eek:key::eek:key:

5 lırada olsa trafık aynı olacak:) neden yawas yawas zam gelıyorkı dırekt 5tl olsun rahatlıyalım... işin garibi 2 ay once 4 lıra olurmu dıyoduk şimdi 5 5 5 5 5 5 5 dıyoruz.....

Az önce ne zamlar ne savaşlar gördü bu araba dedim , merak ettim ve hesaplamak istedim :)

Araca bugüne kadar alınan yakıt 4420 lira , gittiğim yol 14900 km = Ortalama 29.66 kuruş... :) Zamlara inat :)

dızel alsammı dıye dusunuyordum da ne gerek varkı

Geri
Üst Alt