Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Akaryakıta ZAM ve İNDİRİM haberleri

bi kaç liranın bile hesabını yaparım bu saatten sonra :)

şu halimize bakın yaww..o kadar eminiz ki zama geleceğine konuyu sabitlemişizz
:agla::agla::agla::agla::agla:

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaa hhahahahahaha hahahahah ahahahahahahahahahahahahahah
hahahahahahahahahahahahahahahahahah:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:puhahapuhahapuhahapuhaha

95 oktan 4.08 97 oktan 4.22 olmuş. Hayırlı uğurlu olsun.
En kısa zamanda litre fiyatının 20TL olması dileklerimle.

:(:(:(:(yenide bennzinli araç aldık :rolleyes::rolleyes::rolleyes:puhahapuhahapuhahapuhahapuhaha

Dün yalovaya gittim geldim depo bitti öyle. Merter Shell'de okul çıkışı benzin aldım 4 saat önce filan. 97'nin fiyatı 4.12 miydi 4.17 miydi neydi :D geçenlerde 4.07'ye aldım 4-5gün olmuştur ne çabuk döşemişler zammı :D

Fişleri saklamayı düşünüyorum artık çocuklarıma gösteririm bir zamanlar benzini 4TL'den alıyoduk siz 40liraya alıyosunuz diye :D

ömeeeeeeerr gazlaaaaaaa :D

Hee gazla tabi özgür dizel aracın var ne kadar gazlasanda pek değişmiyo yakıt :D bikaç gündür gazlıyorm 8.5-9 larda geziyorum. Stop'a bastım bugün 4.12'ye mi ne sende benzin al gör sonra :D gaza basmıyorum artık 5.1 yakıyorum araçla 30km gittim 790 daha gider diyo böyle halimden memnunum tek korkum o yavaşlıkla direksiyon başında uyumak :D

Geri
Üst Alt