Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Akaryakıta ZAM ve İNDİRİM haberleri

ya murat benım araba cok farklı degıl sızden emın ol :D

7lt 9lt arasında oynuyo uzun yolda o 4 u bayagı bi kasarak yaptık :D

Enflasyon hesabı yaparken pinpon topu,tarla çiti koyup halkı kandıran sözde büyüklerimiz..! buna bakıp sevinen akıllı..! halkımız varken 4 de olur 14 de...

kanka yok ya onun arabada az yakmıyor :D 8 lıtreydı en son grdgmde

:D :D ya benim araç az yakıyo benzinle aslında problemim yok. Ama benzinden alınan vergilerin mantıklı bi açıklaması yok. 2 ay sonunda 5 lirayı görürüz :)

aynen araba normalde az yakıyorda 4.13 e benzınmı olur ya altınmı bu arkdas :eek:

benim arabaya bişey oldu valla, 530 km oldu dolu depom daha yeni yarıyı gösteriyor aman tahtaya vuralım maşallah.

bu açık kapaklı performans filtrenin sesini duymayım az yaksın mantığını sevdim ben :p

benim arabaya bişey oldu valla, 530 km oldu dolu depom daha yeni yarıyı gösteriyor aman tahtaya vuralım maşallah.

bu açık kapaklı performans filtrenin sesini duymayım az yaksın mantığını sevdim ben :p

aheuehe.. :)

O mantığı kullanıyordum Faruk abi. Şimdi kapağı kapattım hislerime göre atıyorum vitesi.. 0.5-1 litre daha az yakıyo.

530km yarı depo maaşallah. Faruk abi debriyajla kalkıp yavaş yavaş 80e çıkıyosun sonra sabit gidiyosun herhalde :D öyle bile olmaz o ya.. :)

O mantığı kullanıyordum Faruk abi. Şimdi kapağı kapattım hislerime göre atıyorum vitesi.. 0.5-1 litre daha az yakıyo.

530km yarı depo maaşallah. Faruk abi debriyajla kalkıp yavaş yavaş 80e çıkıyosun sonra sabit gidiyosun herhalde :D öyle bile olmaz o ya.. :)

şehirlerarası en uzun gittiğim depomda İzmir'e vardığımda yarım depo çizgisine değmiyodu ibre ve pompa atana kadar doldurmuştum her zaman ki gibi gırtlağa kadar değil yani.. :)
ki yolun devamında Aydın'a geldiğimde çeyrek depom kalmıştı o da ayrı.. :D :D

Geri
Üst Alt