Akaryakıta ZAM ve İNDİRİM haberleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ZGR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya murat benım araba cok farklı degıl sızden emın ol 😀

7lt 9lt arasında oynuyo uzun yolda o 4 u bayagı bi kasarak yaptık 😀

Enflasyon hesabı yaparken pinpon topu,tarla çiti koyup halkı kandıran sözde büyüklerimiz..! buna bakıp sevinen akıllı..! halkımız varken 4 de olur 14 de...

kanka yok ya onun arabada az yakmıyor 😀 8 lıtreydı en son grdgmde

😀 😀 ya benim araç az yakıyo benzinle aslında problemim yok. Ama benzinden alınan vergilerin mantıklı bi açıklaması yok. 2 ay sonunda 5 lirayı görürüz 🙂

aynen araba normalde az yakıyorda 4.13 e benzınmı olur ya altınmı bu arkdas 😱

benim arabaya bişey oldu valla, 530 km oldu dolu depom daha yeni yarıyı gösteriyor aman tahtaya vuralım maşallah.

bu açık kapaklı performans filtrenin sesini duymayım az yaksın mantığını sevdim ben 😛

benim arabaya bişey oldu valla, 530 km oldu dolu depom daha yeni yarıyı gösteriyor aman tahtaya vuralım maşallah.

bu açık kapaklı performans filtrenin sesini duymayım az yaksın mantığını sevdim ben 😛

aheuehe.. 🙂

O mantığı kullanıyordum Faruk abi. Şimdi kapağı kapattım hislerime göre atıyorum vitesi.. 0.5-1 litre daha az yakıyo.

530km yarı depo maaşallah. Faruk abi debriyajla kalkıp yavaş yavaş 80e çıkıyosun sonra sabit gidiyosun herhalde 😀 öyle bile olmaz o ya.. 🙂

O mantığı kullanıyordum Faruk abi. Şimdi kapağı kapattım hislerime göre atıyorum vitesi.. 0.5-1 litre daha az yakıyo.

530km yarı depo maaşallah. Faruk abi debriyajla kalkıp yavaş yavaş 80e çıkıyosun sonra sabit gidiyosun herhalde 😀 öyle bile olmaz o ya.. 🙂

şehirlerarası en uzun gittiğim depomda İzmir'e vardığımda yarım depo çizgisine değmiyodu ibre ve pompa atana kadar doldurmuştum her zaman ki gibi gırtlağa kadar değil yani.. 🙂
ki yolun devamında Aydın'a geldiğimde çeyrek depom kalmıştı o da ayrı.. 😀 😀

39,104Konu
763,798Mesajlar
21,835Kullanıcılar
comendar01Son üye
Geri
Üst Alt