Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Akaryakıta ZAM ve İNDİRİM haberleri

yazarsam siyasete gircek o yüzden bulaşmak istemiyorum ama şöyle bir özet yapayım, yakın zamanda seçim var, ama malesef biz yine benzini 4 liraya da alıcaz 5 liraya da diyeyim siz anlayın

dün akşam Maltepe TP istasyonun önünden geçerken %5 indirim pankartını gördüm, Full için kararsız kalanlara alternatif sanırım TP istasyonları olabilecek gibi.

Petrolde indirim olmasını biz bu yada bunun yerine gelecek başka bir hükümetten bekleyemeyiz. Sadece petrol zammı ile her şeye hükmedebilen bir yapı mevcut, neden indirim yapsınlar ki? Şu depremde yardım toplamak üzere geçici konulan ıvır zıvır vergileri kaldırtmayı kimse aklına bile getirmiyor, hemen başka konulara da endeksledikleri için bunu kaldırmak artık mümkün değil hale getiriverdiler. zamanında köprüler ilk açıldığında da geçici bir süre paralı olup sonradan ücretsiz olacağını söylemişlerdi, ben o zamanlar İstanbulun haritada yerini bile bilmiyordum nerdeyse. güzel ülkemizin yönetimini ele geçiren zümre bunu da sürekli hale getiriverdi şimdi bedava köprüden geçmek için yılda 2 kere bayrama hasret kalacak duruma geldik. onda da noldu yahu, hani para almıyor musunuz modundayız.

Gazlamak için son sürati arttırmak için model yükselttiğim aracımda şimdi devri 3000 devire bile getirmeye çekinir oldum. Performans filtresini taktım sesi dinlemek zevk almak maksadıyla, şimdi filtreden ses gelse hop benzin yakıyor dur olm modundayım :p

3 gün önce 4,07'den Shell 97 aldım.. Ne var acaba içinde 4 liralık merak ettim.. Araca koyunca ateş filan atacak diye bekledim..

Eskiden uzulurdum ama artik alistikm hergun gelsinn hergunn:)

Kanka artik benzin ibresine dahi bakmiyorum.luksumden ödün vermiyorum bu yuzden laf soz etmye hakkim yok

Geri
Üst Alt