Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Akaryakıta ZAM ve İNDİRİM haberleri

sadece benzindeki zamlarınmı. alınan mtv vergileri,çöp vergisi,su vergisi,hava vergisi,cart vergisi,curt vergisi. gumruktn girerken 550lt den fazla mazotla turkiyeye girmek yasak. gumruk muhafaza elinde metre ile her komple giriş yapan tırın mazotlarını kontrol ediyor. 50 litre fazlan olsa git vergisini ve cezasını yatır diyip geri çeviriyor. bu gidişle hepimiz bu muameleyi hak ediyoruz. karşı çıkmaya çalışınca noluyor. yiyorsun biber gazını oturup kalıyorsun yada göz altına alınıp eşşek sudan gelinceye hatta vucudunda kırılmayan kemik kalana kadar dayak yiyorsun. adaletmi bu .
+1

Mesaj silerken biraz daha dikkatli olalım dostlar :)
senden onaymı gerek

ben yaklasık 20 gun arabayı kullanmadım 15 tatılde abı ama gene zam oldu kullansamda kullanmasamda bu 2 3 kısıyle olcak degıl halk bence bas kaldırmaktan korkuyor konusan susturuluyor :(

kullanmadığın zaman eylemin haricinde cebinede katkı sağlamış oluyorsun bunu da düşünmek lazım....:eek:key:

Her politik akıma ve taraftarlarına saygım var, aynı şey akp içinde geçerli. Ancak bu yapılan zamlar herkesi etkiliyor. Buna akp üyeleride dahil, akpye oy verende. Herkese zarar veriyor bu zamlar sadece bir gruba değil. Neden bu konuda birlik olamıyoruz?

okumadan siliyorum tekrarını asla istemiyorum...siyaset için kendinize başka yer bulun

kullanmadığın zaman eylemin haricinde cebinede katkı sağlamış oluyorsun bunu da düşünmek lazım....:eek:key:

abı okula gıden otobus 3 lıra bıde 85 kurus .. okulun oldgu yer sureklı ulasımda yok. 85 kurusluk otobus evım gectıgı sondan 3 u durak ve bu otobus taa kartaldan gelıyor dusunun kı ıstanbul parka kadar ıgne atıcak yer yk.dıger otbus 3 lıra gel de 3 lıra 6 lıra.. arabayla 5 lıraya gıdıp gelıyprum :S ısteklı kullanmıyprum zorunluluktan kullanıyrm

Zam haberini duyunca benim pisikolojim bozuluyor artık...Bir millet bu kadar da sömürülmez...!:kizgin:

Durmak yok yola devam...

OPEC açıklama yaptı petrol krizi yok dedi stoklarımız var dedi ama bizimkiler fırsat varken kullanmazlar mı :)

Allahtan depom dolu yakalandım :D

Geri
Üst Alt