Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Akaryakıta ZAM ve İNDİRİM haberleri

Ben 5 lira olana dek binmycem , ne zaman 5 olur o zaman 1 lt 1 lt alcam :D :D

Herkesin arabadan inmeye ödü kopuyor kimsenin inmeye niyeti yok malesef biz anca kendimize 70milyon kaz demeyi biliyoruz tmm hepimiz kaz olduk 5 kiişiyiz eylem yapsak ne olacak diyoruz iyi tmm eylemde olmasın araçlara da binmeye devam edelim bu sefer ne olacak???

Herkesin arabadan inmeye ödü kopuyor kimsenin inmeye niyeti yok malesef biz anca kendimize 70milyon kaz demeyi biliyoruz tmm hepimiz kaz olduk 5 kiişiyiz eylem yapsak ne olacak diyoruz iyi tmm eylemde olmasın araçlara da binmeye devam edelim bu sefer ne olacak???

benzın yaza kadar 5 lıra olucak ne olucak abı :)

e olsun o zaman herkes halinden memnun :) kendimizi kaz da ilan ettik....:D

ben yaklasık 20 gun arabayı kullanmadım 15 tatılde abı ama gene zam oldu kullansamda kullanmasamda bu 2 3 kısıyle olcak degıl halk bence bas kaldırmaktan korkuyor konusan susturuluyor :(

Geri
Üst Alt