Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Akaryakıta ZAM ve İNDİRİM haberleri

abi artık normal bir eylem gibi karşılamaya başladım bunu .Zam olur bu kadar sıkmı olur iyce tadı kaçtı bu vergi değil resmen yasal soygun :mad:

sadece benzindeki zamlarınmı. alınan mtv vergileri,çöp vergisi,su vergisi,hava vergisi,cart vergisi,curt vergisi. gumruktn girerken 550lt den fazla mazotla turkiyeye girmek yasak. gumruk muhafaza elinde metre ile her komple giriş yapan tırın mazotlarını kontrol ediyor. 50 litre fazlan olsa git vergisini ve cezasını yatır diyip geri çeviriyor. bu gidişle hepimiz bu muameleyi hak ediyoruz. karşı çıkmaya çalışınca noluyor. yiyorsun biber gazını oturup kalıyorsun yada göz altına alınıp eşşek sudan gelinceye hatta vucudunda kırılmayan kemik kalana kadar dayak yiyorsun. adaletmi bu .

Usandık ama ne yapalım Malesef aracı bu ücretlere rağmen kullanıcaz ama gerektiği kadar :D

arkadaşlar özelikle cacan sana söylüyorum yazdığınız kelimeler üslup olarak bazı noktaları ve kişileri hedef almasın bu düzene gidişata dur diycek olanlarda bizleriz ve söylüyorum ben aracımı kullanmıyorum sizde gerek kalmadıkça kullanmayım çevrenizede kullandırtmayın toplu taşımayı kullanın nekadar az benzin yada akaryakıt satılırsa okadar etkili oluruz istediğimiz konuda

artık bu gidişatın çözümü mısır libya örnekleriyle anlatılabilire benziyo....

Can kardesim naptin ya:/ bu tur seyleri bu tarz yerlerde konusmamk lazim kendi acindan ve forum acisindan:(

bu işin sonu yoooook !!!!! marşa basmaya korkar olduk ...

artık bu gidişatın çözümü mısır libya örnekleriyle anlatılabilire benziyo....

yok biz onuda yapamayız onu bu ulkede yapacak olan halk değil ordu veya polistir. ancak bunlarda onların yandaşı olduğu için hapı yuttuk. öyle bişey yapmaya kalktığında turkiyede kimse kalmaz.

Geri
Üst Alt