kral_mzk
Kayıtlı Üye
Satalim o bnzini cekipaynen öyle ömer yeni açılan fullden almıştım ama ne zaman aldım bilmiyorum baya oldu yok hafta içi çıkarmıyorum arabayı ancak haftasonları
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Satalim o bnzini cekipaynen öyle ömer yeni açılan fullden almıştım ama ne zaman aldım bilmiyorum baya oldu yok hafta içi çıkarmıyorum arabayı ancak haftasonları
Ya siyasete kacarsa uyarin benide akp bu secimdede lider olucak en iyisi mi arabayi satip ogrenci akbili almk
Satalim o bnzini cekip
Ben 4 gündür toplu taşıma kullanıyorum. Erken uyanma dışında bir problemim yok , insanlarla kaynaşıyorum. Yalnız hissetmiyorum kendimi
iyi fikir walla 4.13 den okuturuz değil mi
Nptin abi 3.70 ten bide yonetim kizicak galiba bnzin konusu vardi yeni actik due kizcklr
Ben 4 gündür toplu taşıma kullanıyorum. Erken uyanma dışında bir problemim yok , insanlarla kaynaşıyorum. Yalnız hissetmiyorum kendimi