Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Akaryakıta ZAM ve İNDİRİM haberleri

bu hukumete oy verenler gorsun

bir dahaki seçimler de ne olacak acaba ben çok merak ediyorum

3.40 lık mı ne yaptın ömer milattan önce hangi yılda aldın o benzini :D

hayır geçen hafta fullden kampanyalı benzin aldı

:eek: tebrikler cok mutlyum ya arabamda suanda yarim depoya yakin 3,40 lik bnzin var:)

evet ucuza gezecem derken en sonunda motoru yiyecektin onuda hatırlatayımmıı?:D

Yaza kadar 4.50 yi bulacak , napalım bişe söyleyin ? , Varmı fikri olan , iyice yoluncak kaz muamelesi görüyoruz artık farkındasınız dımı ?

Kimse dizel - lpg falan demesin, çünkü onlarınki de yakındır yani...

akp ye oy verilemeyecek olacak olan bu.

bu arada eğer arap ulkelerindeki karışıklık daha bitmezse bu fiyatlar haftayada zamlanır haberiniz olsun.:eek:

yaa bu tarz konuları siyasete getirmemeyi ne zaman öğreneceksiniz acaba çok merak ediyorum. daha önce ki hükümetlerin ne yaptığını bilmiyorsunuz da konuşuyorsunuz sanki

Ya siyasete kacarsa uyarin benide akp bu secimdede lider olucak en iyisi mi arabayi satip ogrenci akbili almk

evet biliyorum o diğer hukumetler zamanında millet bağırıyordu dimi en pahalı benzin bizde diye. neyse bu konulara hiç girmiyelim. akp gider bu iş çözulur. konu sapmasın arkadaşlar.

Geri
Üst Alt