Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Akaryakıta ZAM ve İNDİRİM haberleri

ömer benzine zam gelmesi gündemde ama toptan rafineri çıkışına. o zaman aynen pompaya yansıtılırsa 3.46 diyorlar ama rafineri bire bir pompaya yansıtılmaz.
yaklaşık 10 gün içerisinde +0.02 gibi bir zam bekliyorum ben.

bıraz once haberlere bakarken 8 9 kurus kadar daha bır zam geldıgını duydum. mısır ve tunustakı olaylar yuzunden. :) helal olsun tebrık etmek lazım.. hem halk olarak kendımızı hemde yonetenlerı..

Benzine yine zam

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, akaryakıt dağıtım şirketlerinden Shell’de 95 oktan kurşunsuz benzinin satış fiyatı Ankara ve İstanbul’da litrede 3,95 liradan 4,03 liraya, İzmir’de 3,94 liradan 4,02 liraya, Van’da ise 4,03 liradan 4,11 liraya yükseldi.

BP bayilerinde zam sonrası 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı Ankara ve İstanbul’da 4,03 lira, İzmir’de 4,02 lira, Van’da 4,13 liradan, Opet bayilerinde Ankara ve İstanbul’da 4,04 lira, İzmir’de 4,03 lira, Van’da ise 4,14 liraya çıktı. POAŞ bayilerinde de 95 oktan kurşunsuz benzin litrede Ankara’da 4,03 lira, İstanbul ve İzmir’de 4,02 liraya yükseldi.

97 oktan kurşunsuz benzin ise zam sonrası litrede 4,06 ile 4,17 lira arasında değişen fiyatlardan satılmaya başladı. Dağıtım firmalarının belirlediği tavan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklikler gösteriyor.

Kaynak. Milliyet

yaw bilal benden çok yaşayacan tam bu haberi okuyordum söve söve :kizgin:

Millet nereye kadar dayanacak bakalım bu zamlara :rolleyes: yapsınlar bakalım..Bizlerde bol bol kulaklarını çınlatırız Ağaların......

Yaza kadar 4.50 yi bulacak , napalım bişe söyleyin ? , Varmı fikri olan , iyice yoluncak kaz muamelesi görüyoruz artık farkındasınız dımı ?

Kimse dizel - lpg falan demesin, çünkü onlarınki de yakındır yani...

Bu Millet Böyle Oldukca Şuan 4.13 ise Litresi Yarın 7.0 Olur Gine Hiç Kimse Karşı Cıkmaz :) Robot Gibi Bizim İnsanlarımız Zamdan Zama Demir Bile Zam Gelmiş %40 Hala Kimsede Ses Seda Yok Yazık :confused:

Valla bunların yüzünden yoldan çıktık yaa bu nedir yaa :kizgin: şok sağlam ve iyi bir eylem planı olması lazım öyle yolda dörtlüleri yakma ile olmuyo bu iş :kizgin:

:eek: tebrikler cok mutlyum ya arabamda suanda yarim depoya yakin 3,40 lik bnzin var:)

3.40 lık mı ne yaptın ömer milattan önce hangi yılda aldın o benzini :D

Geri
Üst Alt