Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Akaryakıta ZAM ve İNDİRİM haberleri

ne olucak adam 2ıncı secılırsem bırakırım sıyasetı dedı bızım halkımızın sever ezılmeyı ısyan edemez kabul edıp devam eder yoluna daha artar boyle bır sacmalık yok dunyada en yuksektık daha neyıne yukseltıyor

valla guzel söylemişsin ömer. daha da yukselecek ben söylemiyorum. ekonomistlerde aynı şeyleri söyluyor.

hay ben benim bu çeneme... ne zaman hakim olacam bu çeneme ya. arkadaşlar konu sapıyor dikkat!

tüm türkiyenin buna katılıp sadece 1 hafta benzin, mazot, lpg yi hiç satın almaması lazım artık... hatta 1 ay... bakalım nereden bulacaklar kaynağı... Varmısınız? kümeste var nasıl olsa 70milyon kaz yol yol bitmez :)

tüm türkiyenin buna katılıp sadece 1 hafta benzin, mazot, lpg yi hiç satın almaması lazım artık... hatta 1 ay... bakalım nereden bulacaklar kaynağı... Varmısınız? kümeste var nasıl olsa 70milyon kaz yol yol bitmez :)

bunu sadece biz yaparsak yetmez butun turkiyenin yapması lazım ki herkes bizim gibi kesesinin hesabını bilen insanlar maalesef değil o yuzden bu dediğiniz tr de zor biraz

hatta isim vermeyecem yine bu konu başlığı altında arkadaşın biri bu akp ye oy verenlere de sövecem diye birşey yazmıştı alıntı yapıp cevabını verecektim sonra vaz geçtim baktım o da değiştirmiş hemen yazdığını :D

Geri
Üst Alt