Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
4,5 ay kaldı seçime tabi gelmez gaz keser. hele bi seçim geçsin o zaman rahat rahat geçirecekler merak etme.
haftaya salı Opet ile otobil için Marmara'da randevum var. Artık benzine para vermek yok, şirketim sağolsun key:
ilk sayfadaki fiyata bile razıyım
Ömer öğrencisin ve tsi gibi bir araban var yat kalk dua et. ben üniversitede ike tıka basa insan doluşmuş minibüsteki kapıya asıla asıla zor gidiyordum okula. Hatta okulu kazanmak için minibüs bile yoktu, köyden Mersine 17km yolu yürüyerek gittiğimi çoookkk hatırlıyorum, bi taş kamyonu gelse de yürümeden gitsem diye dua eder dururdum ki çoğu zaman traktör bile geçmezdi o yollardan. Keşke öğrenciliğimde şimdiki şartlara sahip olsaydım şimdi neler yapmazdım ki
Abi haklısın bu konuda ben sadece esprısıne soyledım bıraz once..tabıkı her zman sukrtmek lazım.. babam da zamanında zor sartlarla epey bogusmus sımdı sagolsun benım sıkınıtısız bır yasam surmemı ıstıyor tek ıstedıgı derslerde kı basarı oda ALLAHA sukur ıyı 3 senedır. aslında tsi degılde ogrencıye tdi lazımmıs bunuda anladım b sene
evet tdı öğrenciye şart aslında benzinli zor gerçi hepimize şart ama oda ayrı bi zarar binmiyeceğin varsada biniyosun aynı hesaba geliyo nerdeyse ben dizelde aklıma nereye eserse gidiyodum şimdi dur serhat yavaş ol diyorum