Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Akaryakıta ZAM ve İNDİRİM haberleri

97 herzaman iyidir fakat düzgün istasyondan alındığın sürece.....

Ama mesela 1.6 Leon'a gereksizdir :) Boşuna fazla para.

abi aksaray'a giderken tam aksaray girişinde soldaki shell'de bi sorun olmaz fiyatları bilmiyorum ama zaten oranın lokantası filan en iyi yol durağı seçilmişti Türkiye'de. Sahipleri de tanıdık. Orda kaçak benzin olmaz baranda da olmaz diye düşünüyorum ama baran tesisleri eski kalitesine sahip değil artık herşeyi beklerim. BP hakkında bir bilgim yok Özeller'indi galiba o BP. Ama ne yaparlar ne ederler bilmiyorum. :D Aksaray'lıyım da abi sen aksaray yazınca heyecana geldim oraları anlatayım dedim.. :D

ben o işkillendim zaten benzinleri de yoktu beni yolladılar..gittim..

Faruk; TSi'a hep 97'mi koyuyorsun? Herhangibir avantaj ya da dezavanajını gordün mü?

97 nin farkı araba dahi iyi gidiyor katkısından dolayı yanması daha iyi ama..harcaması da daha iyi..yani fazla yakıyor 97 ile araç
95 kullanınca cebine para kalıyor..bu söylediklerim 1.6 16v benim aracım için...sizinkilerde de böyle etki olur mu bilmiyorum..etki derken çok yakma anlamında

ben o işkillendim zaten benzinleri de yoktu beni yolladılar..gittim..

97 nin farkı araba dahi iyi gidiyor katkısından dolayı yanması daha iyi ama..harcaması da daha iyi..yani fazla yakıyor 97 ile araç
95 kullanınca cebine para kalıyor..bu söylediklerim 1.6 16v benim aracım için...sizinkilerde de böyle etki olur mu bilmiyorum..etki derken çok yakma anlamında

yüksek beslemeli araç haricinde atmosferik 1.2 1.4 1.6larda 97 gereksiz.. Türkiye'de 97 oktan yok aslında aynı 95 oktan benzin üzerine katkılar konuluyor zaten 97 pompasına dikkat ederseniz katkılı 95 diyor. Bunu bu işlerin içinde olan bi tanıdıkla da konuşmuştuk o söylemişti bana. 1.2 atmosferik corsa'da 95le 97 arasında bi fark sezemiyordum hatta sakin kullandığım zaman 95 daha az yakıyordu ve daha ucuz. Ama turbolu araçlarda durum nedir bilemem.. Leon'da 97 almayı düşünüyorum..

yüksek beslemeli araç haricinde atmosferik 1.2 1.4 1.6larda 97 gereksiz.. Türkiye'de 97 oktan yok aslında aynı 95 oktan benzin üzerine katkılar konuluyor zaten 97 pompasına dikkat ederseniz katkılı 95 diyor. Bunu bu işlerin içinde olan bi tanıdıkla da konuşmuştuk o söylemişti bana. 1.2 atmosferik corsa'da 95le 97 arasında bi fark sezemiyordum hatta sakin kullandığım zaman 95 daha az yakıyordu ve daha ucuz. Ama turbolu araçlarda durum nedir bilemem.. Leon'da 97 almayı düşünüyorum..

Atmosferik 1.2 1.4 1.6 gibi sınıflandırmak yanlış.
Mesela Mazda RX-8 1.3 ama gereksiz değil, ya da Honda Civic VTI 1.6 ama gereksiz değil :)
Bu tamamen aracın tasarlanma amacı ile alakalı. beynin nasıl programlandığıyla da ilgili.
Ama tabii ki 1.2 Corsa'da hiçbir işe yaramaz.

Atmosferik 1.2 1.4 1.6 gibi sınıflandırmak yanlış.
Mesela Mazda RX-8 1.3 ama gereksiz değil, ya da Honda Civic VTI 1.6 ama gereksiz değil :)
Bu tamamen aracın tasarlanma amacı ile alakalı. beynin nasıl programlandığıyla da ilgili.
Ama tabii ki 1.2 Corsa'da hiçbir işe yaramaz.

vti motorun çalışma prensibini bilmiyorum ama atmosferik 1.2 1.4 1.6 derken piyasadaki genel motorları söyledim 70 - 110 hp arasında değişen :) ve Rotary motoru bu klasmana sokmadım bile.. Bambaşka bir dünyadır kendisi. :D Tabi arada farklı ihtimaller var ama sende anlamışındır zaten Rotary'yi bu klasmana sokmadığımı :D Babama leondan almadan önce ne kadar 1.3 motor baba bişi olmaz al bi 2. el desemde araştırmaları sonucu şehiriçi 10-15 yaktığını öğrenmesiyle hayallerimin suya düştüğü araç :D sesi ve gidişiyle bambaşka bir araç ya..

vti motorun çalışma prensibini bilmiyorum ama atmosferik 1.2 1.4 1.6 derken piyasadaki genel motorları söyledim 70 - 110 hp arasında değişen :) ve Rotary motoru bu klasmana sokmadım bile.. Bambaşka bir dünyadır kendisi. :D Tabi arada farklı ihtimaller var ama sende anlamışındır zaten Rotary'yi bu klasmana sokmadığımı :D Babama leondan almadan önce ne kadar 1.3 motor baba bişi olmaz al bi 2. el desemde araştırmaları sonucu şehiriçi 10-15 yaktığını öğrenmesiyle hayallerimin suya düştüğü araç :D sesi ve gidişiyle bambaşka bir araç ya..
Şehir dışı 10 15 yakıyo o araç :)
Çok daha iyi etmiş. Beygiri kadar gitmez, sadece benzin yakar RX-8.

Şehir dışı 10 15 yakıyo o araç :)
Çok daha iyi etmiş. Beygiri kadar gitmez, sadece benzin yakar RX-8.

5binde 1 servise girmeside cabası.. Neyse bence benzine zam diye dert edilen konuda rx-8 den bahsetmeyelim topa tutarlar bizi :D:D

5binde 1 servise girmeside cabası.. Neyse bence benzine zam diye dert edilen konuda rx-8 den bahsetmeyelim topa tutarlar bizi :D:D

RX-8 alacağına git bi FR TDI al, hem 4'te 1'i kadar yak, hem 4 kat daha masrafsız bir arabaya bin, hem yazılımını yap çok daha hızlı git, hemde daha lüks bir araca bin..

Geri
Üst Alt