Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Akaryakıta ZAM ve İNDİRİM haberleri

vatana millete hayırlı olsun sessiz sakin BİNdirim

BENZİNE 10 KURUŞ ZAM

Ekonomi - 22 Mayıs 2013 09:12
Akaryakıt dağıtım şirketleri benzin satış fiyatlarını litrede 10 kuruş artırdı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, yapılan fiyat değişikliğiyle Ankara, İstanbul ve İzmir'de litresi 4,62-4,63 lira arasında satılan 95 oktan kurşunsuz benzin fiyatları 4,72-4,73 liraya çıktı. Motorin fiyatları ise değişmedi.
Akaryakıt ürünlerinin perakende satış fiyatları, dağıtım şirketlerinin maliyetine ve rekabet şartlarına, illere ve söz konusu şirketlere göre litrede birkaç kuruş farklılık gösterebiliyor.

az önce opetten benzin alıcaktım tabeladaki değişimi görünce bir anda vaz geçmiştim , az öncede nette arama yapim dedim hiç bir sitede doğru düzgün bir açıklama yok şans eseri bir sitede yukardaki metni bulabildim , yurt dışında petrol fiyatları düşüyor bizde habire BİNdirim devam ediyor ne ala memleket

Motorine 8 krş zam geldi.
Petrol fiyatlarında son dönemde görülen artış akaryakıt ürünlerine zam olarak yansıyor.
Motorine geceyarısından geçerli olmak üzere 8 kuruş zam yapıldı.
Motorinin fiyatı zam sonrasında 4,30-4,31 TL arasında değişecek.
20.06.2013

Alıştık artık, Japon şemsiye atasözünü hatırlıyorum hep...

Sancaktepe - Sultanbeyli civarlarında oturanlar yakıtı bizden alabilir arkadaşlar

Osmangazi caddesi üzerinde Askeri Hava Limanın karşısındayız.

Şuan Euro Dizel 3,79TL Benzin 4,59TL yani 7/24 %10 indirimli arkadaşlar. Bizden gelen arkadaşlar olursa beklerim.

ben dizel araba aldım diye revamı bu bana ya tayyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip:mad:

petrol fıyatları ucuzladımı fazlada ucuzlasa gıdım gıdım ındırım ama arttımı dırek ne artmıssa onu dayıyorlar 10lıra yapın sızde kurtulun bızde kurtulalım mılletın bı zevkı var ıcıne edıyorlar bıde vergı ayı yaklastı adamın kafasını bozuyorlar sımdı baslıycamda gecegece baslamayım :D

Bu gece 00:00 dan geçerli olmak üzere Benzine 11 kuruş zam geliyor...Depoyu fulletecek olanlar son 3 saat kaldı...

Geri
Üst Alt