Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Akaryakıta ZAM ve İNDİRİM haberleri

durmak yok, küfüre devam. bu kadar beddua da tutmuyorsa artık başka şeyleri sorgulamaya başlayacam. insanı dinden imandan etmesinler yeter yahu ...

Uzun Zamandan Beri Benzini 5 tl den alıyormuşum gibi hesab edince sıkıntı olmuyor da
bu gidişle arabaya da binemeyeceğiz yakında sonra arabalar çok yaktı denir ne yakması yahu daha geçen bi 60 km lik yol yaptım 6.2 lik yakıt ortalaması ile ama 5 le çarpınca nasıl bi rakam çıktı anlatamam benzin istikakını doldurru şimdi yeni gelecek zamlar LPG ve dizele LPG de neysede dizelle geçimini sağlayan en az 20 milyon insan var ülkede onlarda düşünmüyorsa benlik bişey yok valla on lira da olsa yılda yapacağım km belli durmasın yola devam etsin kim ediyorsa..

son bomba :) Akaryakıt devlerinden ucuz benzin reçetesi

Akaryakıt Bayileri Sendikası'nın Maliye, Enerji ve Tabii Kaynaklar ve Gümrük ve Ticaret Bakanlıklarına sunduğu "ucuz akaryakıt teklifi" kabul edilirse benzin 3,92 mazor 3,98 lira olacak. LPG ise 3,37 liraya satılacak...

Bütün yakıtlara eşit ÖTV
Akaryakıt Bayileri Sendikası Maliye, Enerji ve Gümrük Bakanlıklarına rapor sunarak, ÖTV'nin bütün akaryakıt ürünlerinde 1,40 lira olarak eşitlenmesini önerdi. Türkiye'den Ercan Seki'nin haberine göre teklif kabul görürse, benzinin litresi 92 kuruş, mazot ise 25 kuruş ucuzlayacak. LPG'nin litresi 67 kuruş artacak...
Benzin çok mazot yok
100 ton ham petrolden 43 ton benzin, 18 ton mazot, 11 ton da LPG elde ediliyor. Araç sahipleri ise benzini bırakıp hızla LPG'ye geçiyor. Tüpraş artan talebi karşılamak için işlenmiş mazot ve LPG ithaline başladı. Her gün milyonlarca dolar yurt dışına gidiyor...

inşallah dua ederim ya rahat rahat gezerim çıstak çıstak ohhh

inşallah dua ederim ya rahat rahat gezerim çıstak çıstak ohhh
LPG ciler napıcak abi? adam bi sürü para dökecek LPG taktıracak benzinle aynı hesaba gelecek ne anladım ben bu işten. hayır bu fiyatlara inmesi demek 2 ay sonra tekrardan mazotun benzinin zamlanması demek. hiç bosuna ümitlenme yani abi

LPG ciler napıcak abi? adam bi sürü para dökecek LPG taktıracak benzinle aynı hesaba gelecek ne anladım ben bu işten. hayır bu fiyatlara inmesi demek 2 ay sonra tekrardan mazotun benzinin zamlanması demek. hiç bosuna ümitlenme yani abi
kadir iki ümitlenelim dedik mahvettin ya nedeyim ben sana kadir :ahkafam::ahkafam::agla::agla::agla:

Türkiyede hiç olamayack bir durum lpg sektöründe o kadar çalışan var onları ne yapacaklar iş olsun diye yapıyorlar işte

Geri
Üst Alt