Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
gardaş askere geldinmi hiç umrunda olmuyor benzin mazot fiyatları şuan bilmiyorum mesela...relaxxxxxxxxmükemmel oldu ya daha fazla zam daha fazla müstehak walla bize az bile inşallah 10tl olur
LPG ciler napıcak abi? adam bi sürü para dökecek LPG taktıracak benzinle aynı hesaba gelecek ne anladım ben bu işten. hayır bu fiyatlara inmesi demek 2 ay sonra tekrardan mazotun benzinin zamlanması demek. hiç bosuna ümitlenme yani abiinşallah dua ederim ya rahat rahat gezerim çıstak çıstak ohhh
kadir iki ümitlenelim dedik mahvettin ya nedeyim ben sana kadir :ahkafam::ahkafam::agla::agla::agla:LPG ciler napıcak abi? adam bi sürü para dökecek LPG taktıracak benzinle aynı hesaba gelecek ne anladım ben bu işten. hayır bu fiyatlara inmesi demek 2 ay sonra tekrardan mazotun benzinin zamlanması demek. hiç bosuna ümitlenme yani abi