Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Akaryakıta ZAM ve İNDİRİM haberleri

ankaradan çanakkaleye 140 liraya gitmekten sıkılmıştım iyi oldu bu artık 150 yakar düz olur hesabı kolay :mad::mad::mad::mad::mad:

bole ufak zamlarla olmuyor 4.76 dı dırek duz 5 yapsalardı bence daha ıyı olurdu hatta dırek 10 sabıtlesınler 5yıl zam yapmasınlar onlarda rahata ersın yazık onlara kurus hesabı yaptırıyoruz adamlara:)

Petrol varil fiyatı düşüyor bize ZAM olarak yansıyor. Yükseliyor bu sefer ayda iki kere zam görüyoruz. Canı sıkılan akaryakıta zam yapalım diyor.

Arkadaşlar Süper Benzinin Litresini 4.70 TL'den Euro Dizelin Litresini 3.88'den satıyorum duyurulur :D

Zamlar bende bağışıklık yaptı artık hissetmiyorum... sadece Leon umun keyfini çıkarıyorum sonuna kadar... :seat

ehliyetlerden geçiremediler benzinden geçiriyorlar .durmak yok yola devam

geçen po dan dizeli 4,33 den aldım oha demeden duramadım

Geri
Üst Alt