Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Akaryakıta ZAM ve İNDİRİM haberleri

clip_image002.jpg
Aslan olmasina aslan da V8 degil ya gurban oldugumun arabasi 50kr yakacak artik:))

2011 1.4 TSİ 160HP 18 JANT LEON um uzun yolda %6 yakıyo.balans ayarı falan yaptırsam jantı küçültsem biraz da bi bakım yapsam dahada düşer ama şehir içinde psikopata bağlıyo kaç yakıyo ben bile bilmiyorum :)

Ekli dosyalar

• clip_image002.jpg
    clip_image002.jpg
    45.6 KB · Görüntüleme: 63
Ekli dosyayı görüntüle 10397

2011 1.4 TSİ 160HP 18 JANT LEON um uzun yolda %6 yakıyo.balans ayarı falan yaptırsam jantı küçültsem biraz da bi bakım yapsam dahada düşer ama şehir içinde psikopata bağlıyo kaç yakıyo ben bile bilmiyorum :)
benimde 2012 aralık ayına kadar 2009 model 1.4 tsi 160hp 18"jantlı aracım vardı iyi bilirim aracı sürüşe göre değişir aracın yakıtı dikkatli kullanmakla basarım gider ne takacam benzini arasında çok fark var uzun yolda 6 lar bile 30kr yapıor artık onu diorum şehir içi 8.5 yaksa oda 42kr yapıo yani sonuç olarak bu pompa fiyatlarıyla kazıklanmaya devam:)

benimde 2012 aralık ayına kadar 2009 model 1.4 tsi 160hp 18"jantlı aracım vardı iyi bilirim aracı sürüşe göre değişir aracın yakıtı dikkatli kullanmakla basarım gider ne takacam benzini arasında çok fark var uzun yolda 6 lar bile 30kr yapıor artık onu diorum şehir içi 8.5 yaksa oda 42kr yapıo yani sonuç olarak bu pompa fiyatlarıyla kazıklanmaya devam:)

aslında fiyat ve performansa göre cok yakmıyo sadece benzin pahalı o :):):)

gece yarısından sonra motorine 8 kuruş zam var

[h=1]Benzine 10 günde ikinci zam[/h][h=2]Geceyarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine zam yapıldı.[/h]Benzinin litre fiyatina 8 kurus zam yapıldı.
95 oktan litre fiyatı 4.90 TL
95 oktan katkılı litre fiyati 4.98 TL
Vatana millete hayırlı olsun arkadaslar...

Geri
Üst Alt