Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Özel mesajda küfür ettiğin için banlandıysan, RED SHARK'kın bana attığı özel mesajda da küfür var. Şahsıma ettiği bir küfür değil ancak küfür. Kural kuraldır
Özel mesajda küfür ettiğin için banlandıysan, RED SHARK'kın bana attığı özel mesajda da küfür var. Şahsıma ettiği bir küfür değil ancak küfür. Kural kuraldır
duruma göre değişiyor..
ben zaten ayberke herhangi bir olumsuz bir yorum yapmadım öyle anlaşılmasın bende aynı şekilde o malum arkadaşın bombardıman yapar gibi bir gecede hayvanlar alemi dünyasına girmesine polyanna vari bir şekilde aşığım gibi dolanmasından rahatsızdım çünkü mesela ben hayvanları sevmem sevmek zorundamıyım?tabikide hayır kimsede sevdiremez aşk şiirlerinide,ilişkilerinide okumuyorum bakmayınca sorun olmuyor herkes öyle yapsın tavsiye ederimhayir biz a sosyal sekilde surekli araba konusalim demiyoruz ayberkte oyle demiyordur ama simdi ad vermeyeyim giden arkadas nerede duracagini bilmiyordu konu cercevesinde yanlis anlama sen adam siirler cicekler bocekler artik kadin adamlar mi istersin :
Bi benzetme yapmışsın bari adam gibi bişey yapsaydın da gülseydik. Arabama insanların söylediği şeyler yüzünden kin besleyip, bi durum olunca senin gibi kusma huylarım yok. Gel beraber oturalım karşısına dalga geçelim hatta
amaaaan boşverin bunları. fıstık gibi beyaz 1.4 tsi leonun var. herkes bişeyler söyler. aklına yatanı alırsın, mantığına ters geleni dinlemezsin. bence sen bu güzel arabanın tadınıçıkar. bu arada maaşallah demeyi unutmayalım
Senin arabanın önden fotosunu görünce hep aklıma bunlar geliyo napıyim Hoşlanmam bu tarz muhabbetlerden ama konu açılınca tutamadım içimde bu yani, kin tuttuğumdan falan değil
emin olabilirsin
Eyvallah abi, Aynen de öyle , ama bu deli dolu forumu bu konularla meşgul görünce üzülüyo insan ister istemez,