Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Açıklama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yani insanların araçlarınız için ne söylediği hiçönemli değil. benim aracıma kim ne söylerse söylesin benim gözümde Türkiyenin en güzel ibizası

Birini banlamak forum ortamında verebilceğiniz en büyük ceza. Acaba bu cezaların keyfi uygulanmaması için yapılmış bir uygulama varmı? Birini banlarken yönetim şahış olarakmı karar veriyor yoksa konsey olarakmı? Samimiyetim ve merakımla soruyorum..

Özel mesajda küfür ettiğin için banlandıysan, RED SHARK'kın bana attığı özel mesajda da küfür var. Şahsıma ettiği bir küfür değil ancak küfür. Kural kuraldır

+1

İsmini vermeyeceğim yönetimden başka biride aynı şeyi bana yaptı..

Arkadaşlar sorulara cevap bulmaya çalışıyorsunuz ama bu dünyada adama ahıreti yaşattınız yani :)

hayir biz a sosyal sekilde surekli araba konusalim demiyoruz ayberkte oyle demiyordur ama simdi ad vermeyeyim giden arkadas nerede duracagini bilmiyordu konu cercevesinde :) yanlis anlama sen adam siirler cicekler bocekler artik kadin adamlar mi istersin :
ben zaten ayberke herhangi bir olumsuz bir yorum yapmadım öyle anlaşılmasın bende aynı şekilde o malum arkadaşın bombardıman yapar gibi bir gecede hayvanlar alemi dünyasına girmesine polyanna vari bir şekilde aşığım gibi dolanmasından rahatsızdım çünkü mesela ben hayvanları sevmem sevmek zorundamıyım?tabikide hayır kimsede sevdiremez aşk şiirlerinide,ilişkilerinide okumuyorum bakmayınca sorun olmuyor herkes öyle yapsın tavsiye ederim

Bi benzetme yapmışsın bari adam gibi bişey yapsaydın da gülseydik. Arabama insanların söylediği şeyler yüzünden kin besleyip, bi durum olunca senin gibi kusma huylarım yok. Gel beraber oturalım karşısına dalga geçelim hatta :)

Senin arabanın önden fotosunu görünce hep aklıma bunlar geliyo napıyim :) Hoşlanmam bu tarz muhabbetlerden ama konu açılınca tutamadım içimde bu yani, kin tuttuğumdan falan değil
emin olabilirsin ;)
29619679nkh.jpg

amaaaan boşverin bunları. fıstık gibi beyaz 1.4 tsi leonun var. herkes bişeyler söyler. aklına yatanı alırsın, mantığına ters geleni dinlemezsin. bence sen bu güzel arabanın tadınıçıkar. bu arada maaşallah demeyi unutmayalım :)

Eyvallah abi, Aynen de öyle , ama bu deli dolu forumu bu konularla meşgul görünce üzülüyo insan ister istemez, :)

Ayberk'te aslinda cok da sorun yok..Bazi noktalarda gencliginin de vermis oldugu sivri dillilik olabilir ama asil olay su: (Tamamen benim gozlemim)
Ayberk kardesimiz alistigimiz Turk toplumuna biraz aykiri..Aslinda bu bir nevi iyi birsey..Turk toplumu nasildir?..Biri birsey alinca birsey yapinca hemen hayirli olsun deriz cok guzel deriz...Neden? Sevki kirilmasin ; o kadar para vermis morali bozulmasin...Turk insanin insancil yonudur bu..Begenmesek bile bazen begenmisi oynariz..Ama Ayberk kardesimiz o anda ne dusunuyorsa acikca soyluyor..Biz de buna cok alisik olmadigimiz icin garipsiyoruz..Old school tarzini seven bu kardesimiz yeni modellere de pek sicak bakmiyor..Bunun icin tabiki onu suclayamayiz..Onun zevkidir bu..Bizim alisik olmadigimiz bu tarz aslinda kucuklugumuzden gelen birsey.. ''Sus konusma'' cumlesiyle yillardan bu yana susturulmaya calisildik ki bence bugun bu halde olmamizin sebebi de budur.... Aslinda yeni nesil sesini biraz cikarmaya baslasa belkide icinde bulundugumuz bazi memnuniyetsiz durumlardan da zaman icinde kurtulmus olacagiz...

Senin arabanın önden fotosunu görünce hep aklıma bunlar geliyo napıyim :) Hoşlanmam bu tarz muhabbetlerden ama konu açılınca tutamadım içimde bu yani, kin tuttuğumdan falan değil
emin olabilirsin ;)
29619679nkh.jpg

Eyvallah abi, Aynen de öyle , ama bu deli dolu forumu bu konularla meşgul görünce üzülüyo insan ister istemez, :)

heee zaten Ayberkin arabasının aynısı.:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt