Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Açıklama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yok artik daha neler puhaha puhaha puhaha puhaha dogu ni yaptin sen ya o cupra world rally champ oldugu kasa saygi duru gerekli o kadaya bence sen neyi cikarmissin arsivden :) puhaha puhaha puhaha

Ralli ve taşımacılık sektörünü buluşturan bu iki kasayada saygı duyarım kanka :)... keşke leonunda çıksa , ona da gülelim hep beraber yani hiç problem değil , malzeme çıkar işte bize :D

Ralli ve taşımacılık sektörünü buluşturan bu iki kasayada saygı duyarım kanka :)... keşke leonunda çıksa , ona da gülelim hep beraber yani hiç problem değil , malzeme çıkar işte bize :D

Aslında dikkat edildiğinde baya birşey farklı. Farlar, tampon, aynalar, jantlar, liste uzar gider :D:D

Cupra 2 leri seviyorum laf attırmam :p:p:p:D

Ben hala 8. sayfadaki mesajıma cevap bekliyorum, arada kaynamasın..

Saygılar , Emre ( Jackie )

Evet beyler hangi araba neye benziyo tartışması bittiyse konuya dönersek sevinirim.
Konu amacından uzaklaşmasın lütfen.

puhaha puhaha oldurdun beni gulmekten gece gece ya nereden buldun cikardin o resmi sakamisin dogu :)

Burda kimse koyun değil bir çobanın peşinden gitsin Ayberk sivri dil karakterlidir ki eminim içinde fikirlerini söylerken art niyet fesatlık taşımaz bu adam beni günlerce saatlerce dinledi sıkılmadan daralmadan yardım etti ki ben olmasam başka biri olsa yine elinden geleni yapar isterse 5 dakika tanımış olsun kişiyi bu adama artık biraz daha saygı istiyorum ben tepki hakeden biri değil tebrik edilmesi gereken kendi kişiliğini tam yansıtan biridir ayrıca Emre neden hala yok onun neden açıklaması yapılmadı onuda anlamadım.Bana börtü böcek kuş çiçek lazım değil bana adam gibi adam lazım iyi forumlar...

sitede motor konusunda birseyler bilen ender insanlardansin paylasimlarinin dewvamini dilerim kardesim :eek:key:

cenk in dediği gibi birşeyler paylaşacaksan bu konula hakkında PAYLAŞ.
işine gelmeyen konular hakkında ortamı gerecek konu sahibini sinirlendirecek YORUMLAR yapma.
kişilere ve kuruma saygı DUY ki sanada saygı DUYULSUN.
GELELİM ÖZÜR KONUSUNA SEN Kİ EĞER BURDA KİMSEDEN ÖZÜR DİLEMEK ZORUNDA DEĞİLSEN SCW YÖNETİMİ SANA VERDİĞİ CEZADAN DOLAYI ÖZÜR DİLEMEYECEKTİR.
hak etmişsindir cezanı almışsındır bu seni burda küçük düşürmez.
gereksiz herşeye her konuya MUHALEFET olma.
form un kurallarına uymayı dene kural dışına çıkma.

Ben hala 8. sayfadaki mesajıma cevap bekliyorum, arada kaynamasın..

Saygılar , Emre ( Jackie )

Ayberkle ile emre aynı zamanda uzaklaştırılmıştı.Ayberk(hoşgeldin) burada ama emre yok demekki geciken bir adalet var.Bu arada aradakı hararetten emrenın yazdıkları gozden kacmıs herhalde o yuzden alıntı yaparak başaldım...

Araba hayatımın her anında oldu bır sekılde ılk sırada araba oldu.Son bırkac yıldır yasadıgım saglık sorunlarından dolayı bazılarınız bılıyordur bazılarınız bılmıyordur.Bu yuzden farklı hobılere yoneldım amator balıkavını ılerlettım maket gemı yapmaya basladım hatta bır tane bıtırdım resımlerı paylaşmadım.!En son detailing olayına merak sardım....Lafın kısası buradan baska bır kac sıtede daha uyelıgım var ad vermıyorum reklama gırmesın.Aşagıya ıkı tane lınk ekleyecegım ve lutfen okuyun..

http://www.detailingturkey.net/showthread.php?t=9148&highlight=di%FE+doktoru
Bu sıtede aynı zamanda detaılıng ıle ılgılı konu var sıte ıcerısınde sıte bır cok sıteden uye ve yonetıcı var konuyu ıyı okuyun hıc dalga gecen var mı bakın

http://www.techturkey.com/forum/soh...r-yardim-kopek-mamasi-ne-kullaniyorsunuz.html
Bu sıteyı herkes bılıyor otomobıl dunyasının duayenlerı burada konu evcıl hayvan dalga gecen var mı yokkkkkk.

Araba guzel hayatımızın merkezi ama onun harıcınde yasananlarda var.Kimse bır sıkıntısını yada derdını korkusunu sokaktan gecen bır ınsana anlatmaz bır yakınına sıcaklık hıssttıgı bır kısıye acar.Bız uyeler konulara torum yaparken bıraz daha dıkkatlı olalım.Sonucta ınsanları kırmak cok basıt kazanmak cok zor bunlarıda unutmayalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt